Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
ABS: Ni llicències, ni permisos. Desobediències! Visita al districte.
14 mar 2013

Imatges: http://canvies.barrisants.org/abs-nillicencies-nipermisos/




Des de l’Assemblea del Barri de Sants (ABS), ahir dimarts 12 de març, dia en que hi havia convocat el Plenari del Districte de Sants-Montjuïc, vàrem aprofitar per acostar-nos al Districte els diferents col·lectius de l’ABS per tal de tornar a deixar ben clar que n’estem fartes de la repressió als nostres espais i al carrer per part del Districte i la Guàrdia Urbana.

Vàrem entrar al ple del districte per interrompre’l i llegir-los el comunicat conjunt de l’ABS i paralelament restaven concentrades la resta de persones a la porta del Districte tallant dos carrils de circulació amb pancartes, banderoles, xiulets i megafons, mentre es feien crits de Ni llicències, ni permisos, desobediències – Escolta Convergència, se’ns acaba la paciència – No podreu desallotjar la cultura popular – Així, així, ni un pas enrere. Cap agresió, sense resposta – Escolta Convergència, Can Vies es queda! – entre d’altres.

Un cop van baixar les companyes que havien pujat a llegir el comunicat, vam continuar amb el tall de carrer i xibarri fins a les 19h, moment en el qual vam tornar a llegir el manifest de l’ABS (el qual us enganxem a continuació i podeu descarregar fent clic aqui) i vam desconvocar la concentració.





En el nostre barri fa temps ja que es desenvolupa una intensa activitat política i cultural per part d’un conjunt de col·lectius i espais crítics amb l’actual sistema imperant, col·lectius i espais que donen vida a uns carrers i unes places que ara ens volen fer creure que són seus quan sabem del cert que som nosaltres, els de sota, qui hem construït aquesta ciutat.

Veiem com a més dels processos judicials oberts per desallotjar el CSA Can Vies, intenten ofegar la seva activitat política amenaçant contínuament de precintar l’espai si es realitzen activitats. Com a espai autogestionat que s’organitza horit- zontalment al marge de les institucions, el CSA Can Vies no demana permís ni compleix cap normativa, ja que es un espai alliberat amb capacitat pròpia per saber el que es pot fer i no en ell, quasi setze anys d’existència demostren la seva maduresa i responsabilitat.

El mateix passa amb activitats com les organitzades al Febrer Llibertari, on el Dis- tricte i la Guàrdia Urbana han denegat permisos que mai s’havien demanat per tal de realitzar activitats al carrer, fent responsable de les possibles conseqüències a persones alienes a la organització dels actes. També hem viscut l’aixecament d’actes i multes per la Gala Anti-repressiva organitzada al carrer per Acció Llibertària de Sants.

Altres exemples han sigut l’entrada de Guàrdies urbans a Can Batlló, espai ges- tionat per les veïnes i veïns del barri i on mai haurien d’haver pogut entrar i molt menys identificar a dues persones.

La repressió a la dissidència arriba també a les activitats organitzades a dins dels equipaments públics, denegant-se permisos impedint el seu ús com va passar el cap d’any a la festa organitzada pel Casal Independentista de Sants.

Ja estem fartes d’aquesta apropiació dels nostres espais i del carrer per part del Districte i la Guàrdia Urbana, la seva supervisió i el seu control cerquen reprimir tota activitat política i cultural al barri que lluiti per canviar aquesta situació de misèria que vivim en l’actualitat.

Aturem la repressió als moviments socials!

No al desallotjament del CSA CanVies!

Prou repressió als espais de dissidència!

Assemblea del Barri de Sants – ABS







.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat