Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Amb el cor empedreït
08 mar 2013


Els banquers tenen el cor empedreït. No són persones normals.

Ara resulta que la representació corporativa dels banquers espanyols rebutja la dació en pagament. O sigui, el fet que, quan no es pot pagar la hipoteca, entregant el pis quedi ja saldat tot el deute. Perquè ells fan una trampa indecent: valoren el pis per sota del seu preu, i consideren que, tot i entregar el pis, encara resta una part del deute per pagar, i la reclamen. I diuen que la dació en pagament desnaturalitzaria el sistema hipotecari espanyol, i el perjudicaria internacionalment.

I quin sistema hipotecari pot ser aquest que es basi en una estafa evident, encara que «legal», de valorar el pis a un preu inferior al real, a aquell que ells al seu dia van demanar, i exigir-ne de diferència?

Aquesta gent obtusa i malèvola,
No en tenen prou amb haver provocat, amb les seves traces i manyes, una crisi financera de cavall...
No en tenen prou amb haver escurat econòmicament els governs amb les seves indegudes ajudes...
No en tenen prou amb escanyar les petites empreses negant-los els crèdits necessaris.
No en tenen prou amb arrabassar una cosa tan important i bàsica com l’habitatge a la pobra gent que, per haver quedat sense feina (o per les causes que sigui), no poden pagar...
Sinó que han d’estafar aquesta pobra gent i arrencar-los un benefici extra, fruit de les seves malvades conxorxes.

No és que tinguin esmussada la sensibilitat, és que no tenen sensibilitat. No tenen ni una espurna d’humanitat. Són la púrria, l’escòria, el rebuig. Són uns malànimes.

Antoni Ferret
http://bonainformacio.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Amb el cor empedreït
09 mar 2013
SON SICOPATAS PELIGROSOS!!
Re: Amb el cor empedreït
12 mar 2013
Els neoliberals de CiU , quan van veure que havien perdut molt de suport electoral, van intentar aplicar certs impostos als bancs però ni això va ser possible en el marc constitucional espanyol. No podem fiscalitzar la banca, no podem evitar el frau fiscal... imagineu-vos fer una revolució!
Sindicato Sindicat