Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Ruta de l'anarquisme
07 mar 2013
miliciana foto.png
La Ruta de l'Anarquisme és un Projecte d'Art de CNT que sorgeix de la necessitat de rescatar els fets oblidats i silenciats que ha deixat la història del moviment llibertari a Barcelona, també coneguda com "La Rosa de Foc".

Per a aquest exercici de memòria els convidem a un recorregut de 4 hores en autocar a través de la ciutat. Durant el recorregut els participants podran veure documents audiovisuals, assistiran a actuacions, rebran documents gràfics i publicacions. La Ruta de l'Anarquisme dóna la veu als anarquistes perquè ens expliquin la seva història.

El tour té quatre parades: Poble Nou, Bar Funicular (on els participants estan convidats a un refrigeri), Parc Güell i Montjuich.

Inici a les 10.00 h en el Portal de Santa Madrona (Sortida Metre Drassanes).
Arribada a les 14.00 h al Portal de Santa Madrona.

La primera sortida serà el 13 d'Abril i continuaran tots els dissabtes fins el Juny sempre que hi hagi interés per fer-la.

Preu del viatge: 17 euros (localitats limitades)

Reserves i compra dels tickets a la llibreria "La Rosa de Foc" C/ Joaquin Costa, 34 de 16 a 21 hores de dilluns a dissabte. Tel: 93 317 78 92

Organitza: CNT-Catalunya cnt.catalunya ARROBA hotmail.com

------

La Ruta del Anarquismo es un Proyecto de Arte de CNT que surge de la necesidad de rescatar hechos olvidados y silenciados que ha dejado la historia del movimiento libertario en Barcelona, también conocida como "La Rosa de Fuego".

Para este ejercicio de memoria les invitamos a un recorrido de 4 horas en autocar a través de la ciudad. Durante el recorrido los participantes podrán ver documentos audiovisuales, asistirán a actuaciones, recibirán documentos gráficos y publicaciones. La Ruta del Anarquismo da la voz a los anarquistas para que nos expliquen su historia.

El tour tiene cuatro paradas. Poble Nou, Bar Funicular (donde los participantes están invitados a un refrigerio), Parc Güell y Montjuich.

Inicio a las 10.00 h en el Portal de Santa Madrona (Salida Metro Drassanes.
Llegada a las 14.00 h en el Portal de Santa Madrona.

La primera salida será el 13 de Abril y continuaran todos los sábados hasta Junio mientras haya interés por hacerla.

Precio del viaje: 17 euros (Plazas limitadas)

Reservas y compra de los tickets en la libreria "La Rosa de Foc" C/ Joaquin Costa, 34 de 16 a 21 horas de lunes a sábado. Tel: 93 317 78 92

Organiza: CNT-Catalunya cnt.catalunya ARROBA hotmail.com


------

The Anarchist Route is an Art Project of CNT that arises from the need to rescue the forgotten history of the libertarian movement in Barcelona, also known as "The Rose of Fire".

For this exercise of memory, we invite you to a four-hour bus tour through the city. During the tour, participants will watch historical documentary videos and will attend to site-specific performances; they will also be given a publication includind important graphic and written documents on the history of Barcelona's libertarian movement, a witness to anarchists and their story in this period.

The tour has four stops: Poble Nou, Bar Funicular (where participants are invites to a tapas break), Parc Güell and Montjuich.

Starts a 10.00 h at Portal de Santa Madrona (Exit Metro Drassanes).
Ends at 14.00 h at Portal de Santa Madrona.

The first exit will be the 13 of Abril and continued all the Saturdays until June while there is interest for doing it.

Price of the trip: 17 euros (places limited)

Reservations and purchase of the tickets in the libreria "The Rose of Foc" C/ Joaquin Coast, 34 of 16 to 21 hours of Monday to Saturday. Tel: 93 317 78 92.

It organises: CNT-Catalunya cnt.catalunya ARROBA hotmail.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ruta de l'anarquisme
07 mar 2013
Ja n'hi ha prou de recuperar per la "causa anarquista" els GAC-MIL.
Si de debò us interessa, llegiu una mica de la teoria i la praxis dels esmentats grups.
L'únic llibre anarquista d'Edicions Maig del 37(l'editorial), va ser el primer text: Camilo Berneri, entre la revolución y las trincheras. La resta era de consellis-tes i marxistes antileninistes i amb caire antiatoritari.
Us en-recordeu del lema: ni marxistes ni anarquistes..., no dogmes.
I també recordar, que apart de la revolució del 36, a partir de la dècada dels 50, surten el situacionistes, provos i d'altres moviments d'anàlisi y practica antiautoritaria.
Als 70, dissortadament, el marxisme leninista tenia molta més força que nosaltres.
Clar que el "metge", va dir al ser assassinat "visca l'anarquia". Era la reacció visceral, passional i referencial , ja que l'acció del MIL, va ser anarquista sense anomenares i reivindicares com a tal.
Re: Ruta de l'anarquisme
08 mar 2013
potser tens raó pero la seva publicació es deia "conspiración internacional anarquista" jo tinc entès que al MIL hi havia tres grups: l'equip obrer, l'equip teòric i l'equip exterior i que va ser precissament aquest últim, de caire anarquista i amb contactes amb l'exili francès, qui tirà del carro de l'agitació armada.
Re: Ruta de l'anarquisme
09 mar 2013
Que va... segur que serien de la cup!
Re: Ruta de l'anarquisme
09 mar 2013
Hola, podei precisar si es la mateixa ruta de turismo tactico?

la que es feia fa anys ?
Re: Ruta de l'anarquisme
11 mar 2013
Si, actualitzada i la fan les mateixes persones.
Sindicat Terrassa