Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
>>> Endavant celebra la primera part de la VII Assemblea Nacional
06 mar 2013
Endavant (OSAN) hem celebrat el passat cap de setmana del 2 i 3 de març de 2013 a Tarragona la primera part de la nostra setena Assemblea Nacional. Prop de dues-centes militants de l'organització, així com persones convidades, ens van reunir per a tancar la primera fase del procés de debat que hem engegat enguany. Aquesta primera fase venia precedida d'assemblees arreu del territori obertes a la participació de persones properes a l'organització.
antgn20134.jpg
En aquesta primera part, els eixos de discussió han estat sobretot de caire estratègic i organitzatiu:

- Endavant ens dotem d'una aposta de treball dins de la Unitat Popular al voltant dels eixos d'independència; alternativa socialista; defensa dels serveis públics, dels drets socials i dels comuns; per la radicalitat democràtica; per una línia política clarament feminista i antipatriarcal; defensa del territori i de la llengua; i construcció dels Països Catalans.

- L'organització refermem l'aposta per a l'enfortiment de l'esquerra independentista com a moviment i ens maquem com a objectiu aportar visió estratègica al moviment més enllà de restriccions territorials o sectorials a partir del treball de la nostra militància.

- L'organització ens marquem com a objectiu treballar per a l'extensió de la CUP arreu dels Països Catalans i alhora vetllar perquè el centre de gravetat de la Unitat Popular continuï fora de les institucions.

- Per a dur a terme aquestes tasques, Endavant fem un seguit de canvis organitzatius interns per a reforçar el vessant nacional de l'organització, alhora que fem una aposta per a expandir l'organització amb la incorporació de persones i sectors amb qui hem estat treballant colze a colze en aquests darrers anys.

En clau més interna, Endavant ens felicitem en constatar el creixement de l'organització, tant quantitativament com qualitativa. L'alta participació a l'AN, la riquesa dels debats i les aportacions de la militància han palesat un augment de la cohesió política, ajudant a clarificar el paper d'Endavant dins el moviment.

En la segona fase del debat, s'abordaran les qüestions de caire més tàctic: quins són els escenaris de futur i quines són les actuacions immediates que cal dur a terme des d'Endavant, l'esquerra independentista i la unitat popular per a fer-hi front. En aquesta fase, com en la primera, obrirem el debat als sectors més propers a l'organització i conclourà d'aquí a pocs mesos amb la reunió de l'assemblea nacional.
antgn20131.jpg
Mira també:
http://endavant.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1700&Itemid=1

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>> Endavant celebra la primera part de la VII Assemblea Nacional
06 mar 2013
"vetllar perquè el centre de gravetat de la Unitat Popular continuï fora de les institucions."

Bona sort...
Re: >>> Endavant celebra la primera part de la VII Assemblea Nacional
07 mar 2013
Gora!!
Re: >>> Endavant celebra la primera part de la VII Assemblea Nacional
07 mar 2013
1ª pregunta:
Quants d'aquets son de classe obrera?

Respota:
Cap

2º Quants d'aquets son de classe mitja alta o burgesa?

Resposta:
Tots i totes

Per la anarquia absoluta mort a tota mena de classe burgesa!!!
Re: >>> Endavant celebra la primera part de la VII Assemblea Nacional
08 mar 2013
ala a potenciar a reraguarda en moviment, visca el centralisme democratic i nacionalista.
Re: >>> Endavant celebra la primera part de la VII Assemblea Nacional
11 mar 2013
T'asseguro que tots són assalariats i que la quota de militància és progressiva, és a dir, proporcional al sou que reps. Aquesta gent milita per l'assoliment del poder per part de la classe treballadora, sense cap renúncia i de forma honesta. Si algú ha sortit d'una família acomodada i , a més de ser un assalariat, lluita per la classe obrera, benvingut. El pijisme no es transmet genèticament, deixa't de supersticions i de subnormalades com "hem de matar-los". La classe mitja i la burgesia progressista sempre han pres part en els processos d'unitat popular. El problema no són ells, sinó la desmobilització del proletariat urbà.
Sindicato Sindicat