Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sexualitats
Quan les bruixes sortim del cau
06 mar 2013
<b>Dilluns 4 de març a la nit.</b> El dia s'acaba, els cotxes busquen aparcament i la gent torna a casa deixant els carrers buits. La jornada arriba a la fi, però no per a tothom, ara és el moment de la pluja i les bruixes. Ben amagades a la nostra cova esperem impacients l'hora acordada, preparem les pocions de tons liles i ens vestim per a l'ocasió. Quan és el moment, sortim del cau intentant no ser descobertes, ja se sap que la missió de les bruixes no és ni ha estat mai acceptada pel poder establert.

Ens movem per tot arreu i per enlloc alhora, els antics carrers del poblet de la <b>Sagrada Família</b> –convertits en grans avingudes de barri barceloní– són testimoni de les nostres accions. Al mateix temps, les cantonades que reben el nom d'un antic fortí militar, el <b>Fort Pienc</b>, ens observen i ens amaguen mentre plasmem el nostre missatge. L'objectiu d'aquesta nit és deixar ben clar qui són els culpables de la nostra opressió, treure la màscara, si és que no li ha caigut encara, a l'omnipresent patriarcat:

>La resplendor acusadora dels llums de neó dels centres d'estètica no ens acovardeix i els deixem ben clar que ja n'hi ha prou de dir-nos què és bonic i què no del nostre cos. Que <b>el nostre cos és un camp de batalla</b> i que ni nosaltres ni els nostres pèls no sobrem, que <b>el vello es bello!</b>

>Bancs, caixes, súpers... misèria, abusos, explotació. Les pocions liles tenyeixen els seus vidres i aparadors per advertir-los que <b>davant l'ofensiva patriarcal i capitalista, desobediència feminista.</b>

>I per acabar, almenys aquesta nit de dilluns feminista, reservem les últimes gotes per apropiar-nos dels murs de les esglésies que des de fa tants anys contaminen l'entorn amb la seva moral: <b>fora rosaris dels nostres ovaris!</b>

<b>Avui més que mai, som les que criden amb ràbia, surten al carrer i lluiten pel seu cos i la seva vida. Als carrers ens trobem i des d'aquí desobeïm les seves lleis i proclamem les nostres.</b> Les pires que ens cremaven es van apagar fa temps, però continuen els cops, les cadenes i els silencis. Les esglésies ja no estan plenes però el conte és sempre el mateix i els models no canvien. Les renegades seguim condemnades i els nostres cossos continuen sent motiu d'escarn si no s'utilitzen segons les seves normes. Aquesta vegada ha sigut el color lila, però pot ser que el següent color sigui el vermell de les flames d'una gran foguera. I ballarem al seu voltant lluny de coves i amagatalls!

forarosaris.jpg

vellobello.jpg

donabonica.jpg

lesdonesvivimmesperopitjor.jpg

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Quan les bruixes sortim del cau
06 mar 2013
haurieu de preguntar-vos on us porta aquesta retòrica grandiloquent per quatre pintades...
Re: Quan les bruixes sortim del cau
06 mar 2013
canbiem-ho? pfff
Re: Quan les bruixes sortim del cau
06 mar 2013
canbiem-ho? pfff
Re: Quan les bruixes sortim del cau
06 mar 2013
La mateixa retòrica grandiloquent de l' EI, i els llibertaris (amb menys grau) per accions igual de "cutres" o "heroiques" que aquesta..
Potser la pregunta és: On ens porta la retòrica grandiloquent dels moviments socials alhora de comunicar les seves accions, comunicats...?
Re: Quan les bruixes sortim del cau
06 mar 2013
qualsevol alteració de la normalitat estètica dels carrers o d'on sigui és bona.

una pintada on hi posi "puta" ja és algo, hi podria posar "puta policia", sí, però ja no és la paret blanca de la pau social i la aparença de que tot va bé.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more