Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : ecologia : laboral
[Cerdanyola] Qui pot aturar la crisi ecològica? sindicalisme, moviments socials i decreixement
05 mar 2013
x e r r a d a
De les lluites ambientals al canvi de sistema
Qui pot aturar la crisi ecològica? De les lluites ambientals al canvi de sistema ((Sala d'actes de la Biblioteca. Avinguda primavera 2-10.
Cerdanyola del Vallès)) XERRADA

Aprofitant la publicació recent del llibre -Trabajadores y medio ambiente la lucha contra la degradación ambiental desde los centros de Trabajo - organitzem diverses presentacions on comptarem amb l’autor del llibre així com amb membres destacats de moviments i organitzacions que lluiten en favor de la defensa del medi ambient.

Segueix l'esdeveniment al Facebook i al twitter segueix l'etiqueta #PlanetaOnVas

Amb les intervencions de:

Jesús M. Castillo autor del llibre, és professor d'Ecologia a la Universitat de Sevilla, delegat del Sindicat Andalús de Treballadors (SAT), membre d’En lluita i autor també del llibre Migracions ambientals.
Rosa Guallar de la plataforma Cerdanyola sense abocadors

Al llibre que presentem, Jesús Castillo realitza un recorregut per capítols desconeguts de la història de les lluites ambientals, lligades al moviment obrer. A la vegada aporta reflexions per entendre el moment en que vivim i algunes de les alternatives amb les que comptem. La lluita per preservar el medi ambient és tan diversa com les agressions que pateix i a cada territori s'adapta a les condicions locals. Xerrarem al voltant de la gestió de residus amb Rosa Guallar.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat