Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Manual bàsic de supervivència en comunitat
04 mar 2013
Aquí teniu un compendi d’aprenentatges a base de moltes hòsties al llarg dels anys de conviure en comunitat.
portada manual.jpg
Molta gent ha caigut pel camí, sovint en el primer any de convivència en un pis d’estudiants. Però molts altres no han desistit i al cap dels anys i moltes cicatrius, alguns han assolit el nirvana de la convivència en comunitat, un estat col·lectiu en el qual tot flueix harmoniosament, els plats deixen d’acumular-se a la pica i totes les eines es mantenen en el seu lloc. En aquest manual trobaràs alguns trucs que et poden ser de gran utilitat en el tortuós camí vers aquest remot ideal.

"La principal dificultat que ens trobem en les comunitats rurals no és pas la nostra ineptitud per les feines del camp, sinó la convivència en comunitat. Els projectes no moren perquè l’hort no funcioni sinó degut a conflictes relacionals. La intensa convivència en comunitat fa emergir el millor i el pitjor de cadascú; gent preciosa i grans amics poden esdevenir monstres i acabar profundament enemistats."

*Aquest manual està escrit especialment per a comunitats rurals basades en l’autogestió, l’horitzontalitat i la sostenibilitat, tot i així, la major part de lliçons que s’hi donen són aplicables a qualsevol altre tipus de comunitat.
Mira també:
http://issuu.com/difonlaidea/docs/manual_basic_de_convivencia_en_comunitat_v2.0
http://www.repoblament.tk/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manual bàsic de supervivència en comunitat
04 mar 2013
Sense haver-ho obert, moltes, moltes gràcies per ser on cal (:

Salut i revolució
Sindicat Terrassa