Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí : ecologia
VOLARE El cotxe elèctric més veloç del món
03 mar 2013
El cotxe elèctric que han tret a passejar pel Circuit de Montmeló a una velocitat màxima de 300 km/h, i què passa de 0 a 100 km/h en 3.4 segons gràcies als més de 1.000 CV de potència.


Els assistents a la presentació, a més de comprovar en directe les capacitats de Volare, han pogut seguir i verificar els principals paràmetres de conducció del vehicle -com ara velocitat, acceleració - fent servir una aplicació de software desenvolupada especialment per a l'ocasió i que es podia descarregar al tlf. Totes aquelles que no han pogut assistir a la presentació del vehicle en societat tindran una segona oportunitat en una demostració pública que es farà el 10 de març al moll de la fusta del port de barcelona.



Es tracta d'un vehicle desenvolupat per l'empresa Applus+ IDIADA, que treballen a la comarca del Penedès, després de guanyar una inversió de la Comissió Europea. La presentació, s'emmarca dins de la jornada "Promoció de les Tecnologies dels vehicles elèctrics" coincidint amb els dies de proves de la Fòrmula1 (F1 Test Days).


El disseny i construcció de Volare té en compte les principals preocupacions de l'electromobilitat. L'ús de materials lleugers, com ara la fibra de carboni o l'alumini, han permès reduir el pes del vehicle i incrementar-ne l'autonomia, mentre que l'aerodinàmica s'ha optimitzat a través d'instruments de simulació. A més, el vehicle està equipat amb un sistema ràpid de càrregues que permet omplir les bateries en només 15 minuts, que és el temps mitjà d'una aturada en una estació de servei.






Els vehicles elèctrics


L'electricitat ofereix la possibilitat de substituir el petroli com a mitjà de propulsió. La substitució gradual de cotxes de benzina o gasoil per vehicles elèctrics pot contribuir a complir els ambiciosos objectius de reducció d'emissions de CO2 i gasos d'efecte hivernacle. Els avantatges directes són clars: Els vehicles elèctrics no emeten C02 ni d'altres gasos contaminants i, en fer menys soroll, garanteixen menys contaminació acústica i menys vibració.

L'electrificació del transport (electromobilitat) és una prioritat del Programa d'Investigació Comunitari i del Pla de Recuperació Econòmica Europea, presentat el novembre de 2008 en el marc de la Iniciativa Green Cars.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: VOLARE El cotxe elèctric més veloç del món
03 mar 2013
Treieu aquesta merda-...
Re: VOLARE El cotxe elèctric més veloç del món
03 mar 2013
Arriba a tota velocitat el capitalisme verd.

Lo trist es que enganyen a uns quants ecologistes que veuen en aqustes tecnologies AL SERVEI DE UNS POCS la solucio de la forta crisi ambiental que ens ve.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more