Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[FLL13] La ética de Kropotkin
01 mar 2013
Dissabte 2 març - Ateneu llibertari de Sants

19.30h Presentació del Llibre: "La ética de Kropotkin" d’en Álex Alfaro Blanco
Ens correspon a les persones conscients canviar l'actual ordre de les coses, anant a l'arrel dels problemes per solucionar-los, i no quedant-nos en visions parcials. hem de ser radicalment valents. Una de les eines que tenim és l'ètica, entesa com la forma de relacionar-nos amb el nostre entorn, trencant amb el divorci existent entre teoria i pràctica. la vida és transformació. l'ètica també, sent al seu torn necessària en tot procés evolutiu.

Aquest treball s'ha realitzat entenent l'ètica com la pràctica de la moral, per mitjà de la consciència del món real que ens envolta, en paraules de Piotr Kropotkin: "és l'ètica, la ciència dels principis fonamentals de la moral". des d'una òptica científica, ni ètica ni moral han d'estar necessàriament lligades a la visió metafísica. Aquest llibre és un intent de resumir els fonaments bàsics de l'ètica, segons el pensador rus.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [FLL13] La ética de Kropotkin
01 mar 2013
Mal anem doncs....

"és l'ètica, la ciència dels principis fonamentals de la moral"
Re: [FLL13] La ética de Kropotkin
01 mar 2013
No tothom te la mateixa idea de ciència, ni les entenem de la mateixa manera
Hi han molta mena de ciències, fins i tot humanes
Re: [FLL13] La ética de Kropotkin
02 mar 2013
Ètica?? Que se'n vagi a donar sermons a un altre lloc, aquest Kropotkin!!

Les arrels judeo-cristianes infectant l'anarquia!

A mi ningú m'ha de dir com he de viure.
Re: [FLL13] La ética de Kropotkin
02 mar 2013
kropotkin era un carca en cuestiones de sexualitat, vaya un moralista asqueroso, que pensaba que laetica y la moral pasaba por criticar cualquier forma sexual que se saliese de la norma civilizada cristiana, por eso pudo vivir sin peligro en la rusia de lenin y troski, mientras otros compañeros eran masacrados, torturados y asesinados, pero eso si escribio una bonita carta de protesta a lenin, que gran etica y moral, es de recibo leer la critica que le hizo maria lacerda anarkista brasileira partidaria de la sexualidad antietica y amoral, basta ya de anarkismo de profetas, que amparandose en la ciencia hace religion .
Re: [FLL13] La ética de Kropotkin
03 mar 2013
Cuánto retardado mental campando por indy!!
Los recortes de sanidad hacen estragos en la gente que necesita medicación... Y se desahogan ladrando contra kropotkin...
Sindicat Terrassa