Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Governs malvats
26 feb 2013
Mai no hi havia hagut tantes protestes com ara, ni en temps de la dictadura. Lluites aferrissades proliferen, una darrera l’altra. Plataformes a dojo. I totes carregades de raó. Per l’atur, per les retallades de la sanitat i l’ensenyament, per la retallada de la RMI (renda mínima d’inserció, la més cruel de totes), pels desnonaments, per les privatitzacions, per la corrupció dels partits de govern...

Però enmig de tot aquest batibull, destaquen la indiferència i el menyspreu dels governs de torn, tant el de Catalunya, com el d’Espanya, com el d’Europa (que és precisament d’on vénen maldades). Esgarrifen la barra i la poca vergonya amb què aquesta trepa de governants afirmen amb tota la sang freda que han de continuar amb aquesta política d’austeritat i de retallades perquè, diuen, no n’hi ha d’altra.

No és pas que estiguin equivocats de bona fe. I ca! Ells saben, i segurament que saben a desdir, que aquestes polítiques són equivocades, que són dolentes i que no tenen sortida. Però hi insisteixen.

Quina consideració mereixen aquesta gentussa? ¿Tenen, o conserven, la consciència de ser representants del poble? De cap manera! Ells/es tenen, amb tota seguretat, la «consciència» de ser representants de la màfia de banquers, inversors, especuladors, etc., que són els autèntics beneficiaris de les polítiques neoliberals.

Aleshores, de quina manera els hem de catalogar? Jo assumeixo la responsabilitat de catalogar-los de malvats. Quina responsabilitat, la d’aquelles persones que els han votat!!!

Antoni Ferret
http://bonainformacio.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Governs malvats
26 feb 2013
tu si ke ets gentussa.
Sindicato Sindicat