Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Comenta notícia | Envia per mail aquest* Notícia
Notícies :: @rtivisme
TERRASSA [Presentació Comic] " @Iaioflautes "
24 feb 2013


Des Synusia Llibreria us convidem el dia divendres 01 de març a les 19:30 h a l'Ateneu Candela (C / Montserrat n º 136. Terrassa) a la presentació del còmic "@ Iaioflautes. Som la generació que va lluitar i aconseguir una vida millor per als seus fills i filles ". Amb la participació de Celestino Sanchez.

El còmic "@ Iaioflautes" ha estat redactat per Andrea Lucio i el propi col · lectiu. Les revoltes socials que van sacsejar la península durant l'any 2011 els va impulsar a sortir. Els Iaioflautas es van inspirar en els joves del 15M per als que posteriorment ells han estat font d'entusiasme. En el còmic és la relació entre Alex i Albert, nét i avi, la qual relata el llaç intergeneracional viscut al 15M. El seu pròleg, "Memòria en moviment", ha estat redactat per Manuel Delgado, sintetitzant la barreja d'experiència i acció que ha construït el col · lectiu, una generació que té múltiples paradoxes, com el ser majors quant a la seva edat però molt joves com Iaioflautas , o l'haver lluitat per una societat de benestar que després han vist dilapidar.

Us convidem també a quedar-vos a debatre juntament amb els @ iaoiflautas sobre les fases que obre el començar a enunciar i pensar col · lectivament possible processos constituents des de baix en l'actual conjuntura de legitimitat ciutadana per exigir i plantejar la reformulació del sistema democràtic a Europa.

This work is in the public domain
afegir comentari ...
La facilitat d'afegir comentaris als articles publicats té com a finalitat el permetre:
  • Aportar més informació sobre la notícia (enriquir-la)
  • Contrastar la seva veracitat
  • Traduir l'article
Afegeix comentari ràpid Supervisar la moderació
Títol (no cridis, fes un ús moderat de les majúscules)
Nom email

Comentari

Format de Text
Anti-spam Introdueix el següent text a la casella:
Per afegir comentaris més detallats, o per pujar fitxers, mira a formulari complert de comentaris.