Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Vaga estudiants 28F
22 feb 2013
ni pública ni privada, autogestionada
vgestudiants.jpg
Plaça Universitat, Barcelona 12:30

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vaga estudiants 28F
22 feb 2013
M'encanta.
Surt d'un individual o d'un grup?
Em sembla genial que es facin cartells sense firmar.
Però quan surten cartells aïllats, ben fet com aquest, em quedo amb el dubte si és un grup organitzat que està treballant o es un individu amb traça.
Re: Vaga estudiants 28F
22 feb 2013
La procedència del text, sigui la que sigui, no li resta ni una engruna de raó. La cosa és qui realment sortirà per això i, sobretot, què faran a més de sortir, que només serveix per visibilitzar-se.

La "pública"-estatal no és pública! L'autogestionada ho serà. Recuperem les paraules i significats dels quals s'han apropiat.

El combat d'idees és fonamental. L'hem de dur a terme contra unes i altres posicions defensores del sistema, que no és "el neoliberalisme" sinó el paquet Estat-Capitalisme.
Re: Vaga estudiants 28F
22 feb 2013
a veure si per a la pròxima vaga d'estudiants s'organitza un bloc llibertari, que estic farta d'anar un munt de vagues i manifestacions i veure molts grups de 3 o 4 anarquistes dispersats per tota la manifestació... es que no podem anar juntes? de veritat, tant costa fer una pancarta en la que posi alguna frase tipus "Ni Pública ni Privada! Autogestionada!" més "Bloc Llibertari", alguna A i les anarquistes ens posarem darrere, com fan en totes les ciutats del planeta menys a Barcelona?

A més, així ens coneixeríem i seria més fàcil organitzar-nos

I si no sou capaços de fer-ho a Barcelona, ja ho intentaré fer-ho jo amb algun amic, encara que em serà difícil perquè visc a quilometres i quilometres de barcelona i no conec gairebé cap anarquistes d'allà.
Re: Vaga estudiants 28F
22 feb 2013
Jo no estic d'accord en dir "ni pública ni privada". No deixem que ens prenguin les nostres paraules, els anarquistes hem de defensar una educació pública a tota costa. El que s'ha de denunciar es la universitat pública estatalitzada com a unica forma d'universitat pública i la seva forma de governança i de reproduir socialment ´la ideologia i desigualtats dominants. Jo dic si a la pública...la de veritat.
Re: Vaga estudiants 28F
22 feb 2013
bé, en part tens raó, però avui en dia, i aquest serà el significat que se li donarà per els convocants de la vaga, pública significa estatal
Re: Vaga estudiants 28F
23 feb 2013
La cosa és que normalment les manis d'estudiants s'organitzen en blocs de facultats/campus. Per això normalment, se suposa, tampoc hi ha blocs d'altres afinitats.

Igualment, no crec que l'important sigui fer un bloc anarquista a les manis. L'important realment és començar a organitzar-nos als campus i facultats per poder crear el nostre discurs particular. Això ja s'esta començant a fer. Encara que no està del tot formalitzat comencen a sortir grups a tots els campus.

Crec que el principal és que hi hagi organitzacions llibertaries a cada campus i després que es relacionin entre campus. A les manis que son unitàries, ja em sembla bé que no anem per blocs.

No se si es que soc massa positiu, però jo crec que l'any vinent fliparem. Assemblea llibertaria a cada campus.
Sindicat Terrassa