Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
24 de febrer: Assemblea de treballadores del lleure educatiu i sociocultural
20 feb 2013
Diumenge 24 de febrer des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) convoquem una Assemblea de Treballadores del Lleure Educatiu i Sociocultural, a les 11h a la Casa Groga (carrer Ali-Bei, 120), a Barcelona.

En 170 dies s'acaba el conveni de lleure... Permetràs perdre més drets?
5f1edc5f0d6d6465a30b267802485710_M.jpg
Et dediques a l'educació en el lleure? Vols lluitar pels teus drets laborals? Vols defensar un sector públic de qualitat? Vols formar-te en acció sindical? Tens problemes en el teu lloc de feina?

Doncs tens coses a dir-hi! Vine el proper diumenge 24 de febrer, donarem contingut i planificarem la lluita en el lleure!

Per unes condicions laborals i un conveni dignes!
Defensem els serveis públics i socials!





En menys de 180 dies -a finals d’agost- el 2n Conveni col•lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya caducarà definitivament. Es va signar pels anys 2008 a 2010 i per tant, actualment, ja està en període de pròrroga.

Quan acabi aquesta pròrroga les treballadores que depenem d’aquest conveni col•lectiu passarem a dependre de l’Estatut dels Treballadors/es i com a conseqüència disminuiran les nostres condicions laborals. Sembla que CCOO i UGT i les Patronals no han avançat gens en unes negociacions poc transparents on es coneixen ben poques coses.

En un moment d'evident desregulació laboral i de forta crisi econòmica i política, en un moment on el capitalisme vol resituar-se a costa de les classes populars, no podem permetre que es rebaixin més els nostres drets laborals. De la mateixa manera, tampoc podem permetre que es desmantellin els serveis socials ni el sector públic, ja que fent-ho agredeixen directament a les que són les principals receptores: les classes populars.

Les treballadores que ens ocupem de l'educació no formal i depenem del conveni del Lleure sovint treballem en serveis públics i som testimonis directes de les privatitzacions, de les males pràctiques de certs partits polítics a l'hora de concedir els concursos, de les retallades, dels tancaments de serveis, de l'entrada de multinacionals, etc.

Per tot això i molt més, creiem necessari bastir un model de lluita basat en un front de treballadors i treballadores mobilitzat en defensa d’un conveni i d’unes condicions laborals dignes i a favor d'un sector públic de qualitat.

Per assolir-ho, pensem que es imprescindible organitzar una Assemblea de Treballadores del Lleure Educatiu i Sociocultural on totes puguem aportar, crear i aprendre unes amb les altres, on participar col·lectivament de les accions, capaç de generar agenda pròpia, que tingui presència al carrer i que no tingui complexes a l’hora d’assenyalar als culpables de les nostres condicions laborals.

Sabem que lluitar per les condicions laborals de les treballadores del sector del Lleure és defensar la classe treballadora.

T'hi sumes? Vine el proper diumenge 24 de febrer a les 11h a la Casa Groga (c/Ali-Bei, 120 - Barcelona).
Mira també:
http://sindicatcos.cat/index.php?option=com_k2&view=item&id=1926:24-de-febrer-assemblea-de-treballadores-del-lleure-educatiu-i-

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more