Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
Sense governants no hi hauria corrupció. Autoorganització!
19 feb 2013
La gran estafa que suposa aquest sistema corrupte del qual portem tants anys avisant, és més evident que mai , ara es comença a veure la realitat, com acaben de carregar-se la sanitat pública, l'educació, com fan lleis noves com la LOMCE, perquè només poguin tenir accès a un ensenyament de qualitat els rics i per adoctrinar encara mes els nens al seu sistema, ara que surt a la llum com privatitzen, es reparteixen tots els serveis socials per fer negoci, a costa dels drets que tant han costat d’aconseguír.
images.jpg
Ara que els bancs han estafat a la gent a gran escala amb les preferents, amb la bombolla immobiliaria s’han repartit tots els diners que han volgut i resultat d’això tots els desnonaments que hi ha a diari, la gent que es queda al carrer i la que es suïcida per aquests motius.

Ara que es veu com estan els hospitals, que cada cop hi ha menys treballadors, mes gent malalta, gent que es mor als hospitals i a casa per falta d'atenció i de recursos, gent que no es pot permetre pagar el viatge de l'ambulància...

Els polítics reformen les lleis, la Patronal s’aprofita de la nova reforma laboral, acomiadament lliure, abaratint-lo, i impossant noves lleis esclavistes, rebaixes de sous, mobilitat horaria, excés de jornada, contractes en pràctiques fins els 30 anys amb un sou per sota del mínim interprofesional... sumant-hi tots els EROs que es fan a gran escala a tot l'estat de la mateixa manera que no para de créixer el numero d'aturats i com l'atur juvenil cada cop és més gran ja que l'única sortida que comencen a trobar es anar a l'estranger.

Es fomenta l’odi entre les persones, criminitzant els estrangers (batudes els carrers per agafar immigrants i portar-los als CIES) , mentre polítics i banquers augmenten les seves arques personals, la casta política porta tants anys aprofitant-se d'aquest sistema corrupte per fer-se rics a la nostra costa, cada cop dissimulen menys, ara tot això esta sorgint a la llum, tota la corrupció que es porta tants anys dient, els sous que tenen (amb els quals un obrer solament pot somniar) reben a més el 3%, o 40%?, d’impost de corrupció per afavorir empreses “amigues”,apart els sous que tenen en B “sobre” (diner negre) com ara esta sortint el PP, tots els escàndols de corrupció de CiU, PP, PSOE, etc...

Tot això només comporta més explotació, més repressió i sobretot més morts i més pobresa... que es la forma de viure dels polítics, feixistes i capitalistes.

Per tot això des de CNT Catalunya, desprès de 32 anys del cop d'estat militar i contra el cop d'estat financer i per una vaga general indefinida com unica forma de vèncer aquest sistema, donem suport i fem una crida a participar a les mobil·litzacions que es faran a Barcelona el dia 23 de febrer.

Perquè sense governants no hi hauria corrupció. Autoorganització!

23F FEM-LOS FORA! JUNTES PODEM!

Lloc de trobada: 17 hr. Columna Laboral: Marqués de Campo Sagrado, 22 <M> Paral·lel
A les 18´30 hr. Trobada de totes les columnas a Plaça Catalunya

CNT Catalunya
J. Costa 34
Mira també:
http://www.nodo50.org/cntcatalunya/joomla/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sense governants no hi hauria corrupció. Autoorganització!
20 feb 2013
Això no t´ho creus ni tu. La corrupció és inherent a l´ésser humà. I volsatres i ja vàreu demostrar-ho al 36.
Re: Sense governants no hi hauria corrupció. Autoorganització!
21 feb 2013
Exacte. Anava a dir algo semblant: que calgui posar fi al capitalisme , sistema que permet la corrupció, l'atur i les retallades i fa que els pobres haguem de pagar la vidorra dels burgesos és una cosa, a anys llum de distància de transferir el monopoli de la violència que ostenta tot estat a la vostra secta fanàtica. No vau destruïr l'estat, us vau convertir en ell, no ho oblideu.
Re: Sense governants no hi hauria corrupció. Autoorganització!
21 feb 2013
L'anarquisme mai va sustentar el monopoli de la violència i ni tant sols ho va intentar. Podem fer moltes crítiques (i son necessàries) però pretendre que la CNT/FAI va atorgar-se el monopoli de la violència és una mentira.
Re: Sense governants no hi hauria corrupció. Autoorganització!
21 feb 2013
Igualment, això no treu que sense governants no hi hauria corrupció.
Sindicat Terrassa