Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
cal que tot canvïi per tal que no canvïi res (octaveta)
19 feb 2013
Des de qualsevol banda ens assalten les notícies sobre casos de corrupció que esquitxen a tots els partits i resta d’òrgans de govern (sindicats, jutges, policia...). Podríem pensar, i de fet ja hi ha moltes que s’afanyen a fer-ho, que això només es tracta d’un desajust de la democràcia i que amb mecanismes de control suficientment forts aquests desajustos poden ser regulats. Però, perquè seguim pensant que els necessitem?
corrupció_pdf
corrupció..pdf (149,8 KiB)
És massa habitual que al haver nascut en un model d’organització social que separa constantment entre aquelles que estem dirigides i aquelles que ens dirigeixen —és a dir, la democràcia— ens costi imaginar-nos una altra model d’organització social. Sempre hem tingut polítics, empresaris, buròcrates i demés sangoneres organitzant les nostres vides i relegant-nos al paper de meres espectadores o d’actores d’un guió que nosaltres no hem escrit. Recuperem el control de les nostres vides!

Si seguim pensant dins dels paràmetres que ens donen aquelles que ens governen no podrem pensar més enllà de ser millor explotades, millor espoliades, millor governades, millor ningunejades, atrevint-nos només a polir les aspreses d’un sistema que en essència és insuportable. Que la presó sigui de diamant no converteix la presó en menys presó!
Ara és el moment; ara que la descomposició i la desconfiança en el sistema capitalista i el seu individualisme exasperat ha començat a esclatar; ara que ja hem deixat de creure en les seves fantasies de progrés social que ens feien aixecar-nos cada matí per anar a treballar; ara que hem deixat de creure les seves mentides no deixem que altres, més joves, més desconegudes, ens enganyin amb noves mentides i ens facin creure que elles sí que ens representaran bé. No volem polítics professionals, ni dolents ni bons. No volem representants perquè NINGÚ no ens representa!
La corrupció no és un fet aïllat, és el producte de disposar d’informació privilegiada i, aquest privilegi, existeix perquè d’altres —nosaltres— no en disposem.
QUE SE’N VAGIN TOTS I TOTES
JA N’HI HA PROU DE ROMANÇOS

Autoorganitzem-nos als barris, a la feina, als centres socials, als llocs d’estudi...coordinem-nos per enderrocar el capitalisme.
Ningú ho farà
per nosaltres!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: cal que tot canvïi per tal que no canvïi res (octaveta)
19 feb 2013
em sembla un analisi molt limitat...
Re: cal que tot canvïi per tal que no canvïi res (octaveta)
19 feb 2013
En tant que volem seguir vivint com vivim, pensant com pensem, el que tenim és inevitable.
Re: cal que tot canvïi per tal que no canvïi res (octaveta)
19 feb 2013
Sí, és clar, per ser una octaveta és un análisi limitat..je,je,je. A la propera manifestació em posaré a repartir Dios y el estado o la fenomenologia del espíritu. Vaya tela!
Re: cal que tot canvïi per tal que no canvïi res (octaveta)
19 feb 2013
No, no es aixo. No es que sigui limitat per la extensio del text, ho es per largumentacio, per la forma topica de raonar.

Una octaveta encara mes curta podria transmetre una reflexio molt menys simplista.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more