Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
La fuerza del deseo. Andreu del Cabo readmitido!
19 feb 2013
Vivimos tiempos en los que lo bueno y lo peor, van a luchar por el espacio colectivo. Lo peor no es ni más ni menos que lo que hemos tenido siempre, sólo que ahora sin máscaras ni discursos sobre libertades y derechos… Lo bueno, es sólo la antesala de lo mejor que tendrá que venir, pero que mientras tanto nos deja esencias muy pequeñas de dignidad, pero muy potentes.
Gotham-city-dark-knight.jpg
La fuerza del deseo. Absolución Andreu!


Hoy, el oráculo de la mañana que siempre nos trae lúgubres presagios, habló con una lengua tan bella y hermosa como casi desconocida.
Mientras todavía el frío seguía instalado en nuestros cuerpos de madrugada y las nubes ocultaban los precoces rayos de sol, las voces se escucharon a lo lejos, aún como melódicos murmullos y según los rayos de luz rompían la tupida masa algodonosa del cielo y el frío se desesperezaba en su fugaz huída, las voces fueron cada vez más claras y llenas de cantos de alegría.
Hay voces que parecen descender de los cielos, que parecen surgir del agua o de la brisa cálida de un mediodía primaveral del mediterráneo.
Y así, muy a gustito, y mientras se despejaba la mañana, la melodía fue sonando transportada por las hojas que la brisa volaba, haciéndose cada vez más clara.
Y con voces tan seductoras que nos dormían, el oráculo cantaba la siguiente melodía…: "el malvado juez de Gotham City (La Ciudad Gótica), no ha podido conspirar con las fuerzas del mal del Capital y ante el asedio de su Palacio de Injusticia, no ha tenido más remedio que liberar el decreto de despido nulo a Andreu del Cabo de TMB y su readmisión inmediata a su puesto laboral.
Batman ya no sabe que hacer frente a tanta perversidad y esta situación que tan miserablemente había preparado con las ratas voladoras de TMB, ha fracasado. Y por ello ha declarado a sus medios de comunicación, que su relación con Robin no pasa por el mejor momento… Esperamos acontecimientos de la inmediata separación, para saber quién se quedará con el batmóvil y la batcueva, que en caso de no ser habitada inmediatamente, será okupada por la gran conspiración criminal de lxs afectadxs por la hipoteca…

Hoy salió el sol, y las ratas voladoras chupadoras del erario público, se tuvieron que quedar en su cueva del batayuntamiento.

Fanfarrias de bocinas de autobuses, celebran el acontecimiento. Hoy es fiesta mayor para lxs de abajo y más a la izquierda.

Enhorabuena Andreu, y a todas las que luchan

m1.jpg
La fuerza del deseo. Absolución Andreu!

This work is in the public domain

Comentaris

TMB perd el judici i Andreu de Cabo haurà de ser readmès immediatament
19 feb 2013
La Direcció d’autobusos de TMB ha perdut el judici i l’acomiadament ha resultat nul, el que implica la seva readmissió immediata i l’abonament dels aproximadament 8 mesos que ha estat al carrer

El passat 18 de juliol de 2012 la Coordinadora Obrera Sindical (COS) entregava una carta a les oficines de TMB dirigida a Joaquim Forn, President de TMB, Jaume Tintoré, Director General d’autobusos de TMB i Marta Labata, llavors Directora de Personal d’autobusos de TMB.
Pots veure la a: http://costb.files.wordpress.com/2013/02/cartaforn.jpg

En aquesta carta expressàvem el nostre suport al company Andreu de Cabo e informàvem als diferents caps de l’empresa que la lluita per la seva readmissió seria la nostra primera prioritat com a secció sindical.

Al mateix mes, i en el nostre primer número del butlletí El Cartró informatiu, afirmàvem en el titular: Andreu de Cabo ha de tornar. I, finalment, així ha sigut.

La Direcció d’autobusos de TMB ha perdut el judici i l’acomiadament ha resultat nul, el que implica la seva readmissió immediata i l’abonament dels aproximadament 8 mesos que ha estat al carrer.

Des d’aquell mes de juliol de l’any passat, la COS ha convocat en solitari diferents aturades per la readmissió del company, ha defensat durant la mobilització contra la retallada salarial i contra la repressió sindical que no es podia signar un acord econòmic si no hi havia solució pel company. També hem estès, a través del moviment de la Unitat Popular*, la problemàtica de l’acomiadament tant per fer arribar la solidaritat al company com per que l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la Direcció de TMB sabés que el conflicte no es tancaria fins aconseguir que Andreu de Cabo tornes a treballar amb nosaltres. I, repetim, així ha sigut.

La lliçó és molt senzilla: Si lluites pots guanyar o pots perdre, però si no lluites segur que ja has perdut. I això serveix per les retallades salarials o laborals i serveix pels acomiadaments.

Des de la COS exigim:

-Que la Direcció demani perdó públicament al company Andreu de Cabo per aquests 8 mesos, aproximadament, que ha viscut d’angoixa, estant despatxat per una resolució injusta.

-Que s’acabi amb la repressió constant de la Direcció de TMB contra els treballadors i treballadores que més donen la cara en defensa de les condicions laborals.

Des de la COS ens alegrem molt per la readmissió del company i agraïm a tots i totes les companyes que si han estat en tot moment recolzant aquesta lluita.

Andreu de Cabo benvingut de nou!

Aquí podeu veure un vídeo sobre el cas:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y2Y_HOnaJYo

*La Unitat Popular és un moviment que s’està conformant per l’Esquerra Independentista (ALERTA SOLIDÀRIA, ARRAN, BROT BORD, COS, CUP, ENDAVANT, GATA MAULA, MDT i SEPC), organitzacions de l’Esquerra Anticapitalista (EN LLUITA, LLUITA INTERNACIONALISTA), Assemblees locals, Grups de defensa del territori, l’habitatge, els serveis públics i la sobirania alimentaria, Casals i Ateneus populars i diferents sectors socials en moviment.

http://costb.wordpress.com/2013/02/19/tmb-perd-el-judici-i-andreu-de-cab/

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more