Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Dissabte a Berga: presentació de l’obra escrita de Jann-Marc Rouillan
14 feb 2013
Jann-Marc Rouillan, exmilitant del Movimiento Ibérico de Liberación (MIL), dels Grups d’Acció Revolucionària Internacionalista (GARI) i d’Acció Directe (AD), després de molts anys de lluita i de vint-i-tres anys a la presó, iniciarà a BERGA una setmana de conferències i presentacions de la seva obra escrita per Catalunya.
Finalment, Jann-Marc Rouillan té el permís legal per venir a presentar la seva obra escrita a Catalunya. La breu gira començarà a Berga:

DIA: dissabte 16 de febrer de 2013
HORA: 19 h
LLOC: Ateneu Columna Terra i Llibertat (carrer del Balç 4, baixos esquerra)

Us recordem que el mateix dissabte a les 14 h al mateix Ateneu hi haurà una xatonada i un estofat per l'autogestió del nostre col·lectiu.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dissabte a Berga: presentació de l’obra escrita de Jann-Marc Rouillan
14 feb 2013
Calendari de les xerrades de Jean Marc Rouillan per Catalunya.

Berga, el dissabte 16 de febrer a les 19 h a l'Ateneu Columna Terra i Llibertat (C. Balç, 4 baixos).

Barcelona, el dilluns 18 febrer, CCCB, a les 19h "Història dels MIL i els GARI. Memòria de la lluita i lluita per a la memòria " i presentació dels seus llibres.

Girona, el dimarts 19 de febrer, Facultat d'Història, (al campus barri vell) a les 19 h "Histories del MIL i els GARI" i presentació dels seus llibres.

Cervera (La Segarra) Dijous 21 a les 20 hores . “Historia del MIL, i els GARI”, i presentació dels seus llibres. Sala la Pèrgola. Rambla Lluís Sampere, 20 Baixos
Re: Dissabte a Berga: presentació de l’obra escrita de Jann-Marc Rouillan
15 feb 2013
Ya no me creo nada
Re: Dissabte a Berga: presentació de l’obra escrita de Jann-Marc Rouillan
16 feb 2013
Pues no vengas,los organizadores no tienen la culpa de que le hayan retrasao el permiso varios dias, según me dicen el permiso lo tiene y las charlas a partir de ahora són seguras.
Sindicat