Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sanitat
Manifestació en defensa de la sanitat pública
14 feb 2013
La Plataforma pel Dret a la Salut i la Plataforma Unitària Sindical convoquen una gran manifestació en defensa de la sanitat pública aquest diumenge 17 de febrer a les 12 hores a la plaça Catalunya.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació en defensa de la sanitat pública
14 feb 2013
Esto es una convocatoria de ccoo y ugt. Deben estar muy necesitados para colgarlo en indymedia. Espero que no vaya ni el tato. Espero que las manifestaciones del 16F y del 23F sean muy grandes.
Re: Manifestació en defensa de la sanitat pública
15 feb 2013
ccoo y ugt son una parte. sí. pero también convocan otros como la recientemente creada coordinadora laboral de sanidad o la plataforma pel dret a la salut. que ccoo y ugt meten el hocico en todos lados, sí, pero eso no resa todo el contenido de lo que se quiere expresar en la mani.
Re: Manifestació en defensa de la sanitat pública
15 feb 2013
Y la manifestacion del 23F?????? Porqué se apoya una iniciada por ccoo y ugt cuando la recien formada coordinadora laboral de sanidad habia dicho en un primer momento que era el 23F.
Y encima sale una convocatoria sin carteles con nombres y webs, hablando de defender el Estado de Bienestar, sin hablar de asambleas de trabajadores, ni de tumbar el gobierno de MAs.
En fin, que despues de tancades en hospitales y reuniones varias yo esperaba más y mejor sanidad.
Espero que os vaya bien, que saquen mucha gente a la calle y que algun dia nos cuenten cómo vamos a parar el cierre de hospitales y los recortes.
Re: Manifestació en defensa de la sanitat pública
15 feb 2013
http://santpauenlluita.wordpress.com/2013/02/13/article-treballadores-de/
Re: Manifestació en defensa de la sanitat pública
15 feb 2013
la Plataforma pel Dret a la Salut neix de vàries coses, però bàsicament és una plataforma plena d'oportunistes que han foragitat i expulsat a altres colectius que al final han desistit de voler coordinar-se amb ells.

Hi ha una persona de la comissió salut de l'assemblea de Poble Nou. (comissió autònoma ja que no forma part de l'assemblea), que és un trepa d'ICV.

També hi ha la vocal de la FAVB de Sanitat , una persona que si de una cosa es parla i ella arriba tard, invalida qualsevol acord de lo que ELLA no hagi pres part.

A tall d'exemple quan la gent d'educació va anar a demanar suport a la seva vaga, s'hi van negar aquesta gent fins al punt de VETAR el suport, alegant que els mestres eren uns caradures, ... arguments extrets de La Razón.

Al final fer feina a la PDS era barallar-te amb un munt de lliberats que tenien tot el dia per estar al mail i contestar mentides per mail tot el temps, la resta participem d'aquestes coses quan sortim de la feina i li podem dedicar menys temps.

en fi, una llàstima.

una gran lastre per a la FAVB aquesta persona. Una FAVB que ha fet un esforç per a renovar la junta per a ser més consecuent amb els temps que toquen però que amb aquesta persona han errat fins a extrems insoportables.

un altre exemple de com els alliberats de CCOO, UGT i ICV escombren cap a casa i només hi son alhora de que ells no perdin privilegis, pero alhora de currar no se'ls veu per enlloc

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more