Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Julian Assange serà el candidat del Partit WikiLeaks al Senat australià
14 feb 2013

Julian Assange ha fet el primer pas per esdevenir candidat a les eleccions al senat de l'estat australià de Victòria. S'hi vol presentar com a candidat del Partit WikiLeaks, format fa poc, segons que informa el diari australià The Age. Assange, activista i fundador de l'organització WikiLeaks, que publica informació classificada i filtracions de notícies de fonts anònimes, es prepara per participar a les eleccions federals del 14 de setembre.

http://www.theage.com.au/opinion/political-news/assange-applies-for-vict

Els impulsors del partit van sol·licitar la inscripció electoral d'Assange a la comissió electoral d'Austràlia, a Melbourne. Entre els creadors de la nova formació política hi ha el pare d'Assange, John Shipton, que va explicar que la campanya política se centraria 'en l'exigència d'una democràcia real'.


http://www.theage.com.au/opinion/political-news/assange-applies-for-vict


Per esdevenir el candidat de WikiLeaks, cal que els militants de la formació el nomenin i que es registrin com a partit a la comissió electoral. Per inscriure un partit al registre, hi ha d'haver l'aval de cinc-cents ciutadans del cens electoral australià.


http://ca.wikipedia.org/wiki/Julian_Assange

This work is in the public domain
Sindicat