Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
La PAH declara oberta la campanya #ppcriminals
12 feb 2013
És hora de passar a l'acció directa!
mg_9889-stop-desnonaments.jpg
"La Plataforma de Afectados por la Hipoteca ha declarado ya abierta la campaña de escrache (hostigamiento, acoso) contra el PP por su negativa a aceptar que el Congreso debata la iniciativa legislativa popular (ILP) de la dación en pago."

http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/promotores-ilp-por-dacio

Quan fins i tot discursos tan reformistes i "responsables" com el que va donar la portaveu de la PAH al Congreso (recolzat per una ILP de més d'un milió i mig de signatures) són ignorats, menyspreats i titllats de criminals, és fa evident, una vegada més, que l'únic mitjà efectiu és l'acció directa, l'auto-organització i la lluita al carrer -com més allunyada de les institucions, millor. Així s'han aturat centenars de desnonaments i així s'han aconseguit els pocs "drets" que avui dia soc poc menys que paper mullat.

Dissabte 16 de Febrer manifestació: Pel dret a l'habitatge. Contra el genocidi financer. Barcelona: 17.00 Plaça Universitat.
Mira també:
http://pahbarcelona.org/
http://afectadosporlahipoteca.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La PAH declara oberta la campanya #ppcriminals
12 feb 2013
Finalment han aprovat debatre la ILP, però ja han dit que votaran en contra del seu contingut. L'operació continua!! El 16F totes al carrer!!
Sindicato Sindicat