Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Una filtració frustra el desallotjament del Casal Popular de Joves de Gràcia
11 feb 2013
Una filtració ha frustrat aquest matí l'intent de desallotjament del Casal Popular de Joves de Gràcia. Els Mossos d'Esquadra havien previst l'assalt de l'edifici situat al carrer Ros de Olano 39 per quarts de set, quan encara era fosc a la vila de Gràcia. Les intencions policials, però, van arribar a orelles dels joves que des de fa 11 anys gestionen aquest centre social.
CasalGracia2.jpg
Des de les sis del matí una concentració d'un centenar de persones a les portes de l'edifici i diverses barricades amb tanques i contenidors als carrers adjacents han sorprès els comandaments policials i els responsables polítics del districte. Agents de paisà han passat per la zona i han informat els seus caps. L'intendent dels Mossos, Ricard Fernàndez, s'ha personat acompanyat d'un altre comandament de la comissaria de l'avinguda de Vallcarca i ha comunicat la suspensió de l'actuació durant el dia d'avui. Càmeres de TV3 i ACN han enregistrat el moment.

Els joves han recol·locat els contenidors al seu lloc

Una desena de furgonetes d'antiavalots de la Brigada Mòbil esperaven ordres des de primera hora del matí aparcades al barri de Penitents i a la comissaria del carrer Marina. Finalment, tot l'operatiu ha quedat anulat. Aleshores, i després de celebrar-ho, els i les joves han recol·locat les tanques i els contenidors al seu lloc, restablint el trànsit viari a tots els carrers que envolten el casal. Des de l'1 de febrer és vigent una ordre de desallotjament oberta durant una forquilla temporal de quinze dies, el període es perllongarà fins aquest divendres, i serà aleshores quan el jutjat de primera instància 32 de Barcelona haurà de decidir si dóna via lliure als Mossos per a que actuïn el dia que vulguin. L'assemblea del Casal Popular de Joves i Arran Gràcia han manifestat la repulsa davant l'amenaça de desallotjament, que deixarà el barri sense un espai de dinamització de l'activitat del jovent i, a més, tornarà la finca a l'abandonament. No hi ha cap previsió d'ús per part dels seus propietaris.
CasalGracia_0.jpg
CasalGracia5.jpg
CasalGracia3.jpg
Mira també:
http://directa.cat/noticia/una-filtracio-frustra-desallotjament-del-casal-popular-joves-gracia
http://aj-gracia.blogspot.com.es/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una filtració frustra el desallotjament del Casal Popular de Joves de Gràcia
11 feb 2013
345.jpg
avui debia bufar fort el vent a Gràcia...
Re: Una filtració frustra el desallotjament del Casal Popular de Joves de Gràcia
11 feb 2013
Resistència!
Re: Una filtració frustra el desallotjament del Casal Popular de Joves de Gràcia
11 feb 2013
Tutupà!

#Resistència
#Seguim
Re: Una filtració frustra el desallotjament del Casal Popular de Joves de Gràcia
11 feb 2013
molt bé que hagin recol·locat els contenidors al seu lloc, tot en ordre que des de que han arribat al parlament aquesta coses només queden bé per sortir a la directa. Que els facin fora d'una vegada!
Sindicato Sindicat