Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Stop precarietat i acomiadaments. Xerrada Telepizza, Seat i Mútua Terrassa 15/2
10 feb 2013
Davant dels majors atacs de la història a les conquestes del conjunt de la classe obrera, els treballadors hem d’organitzar-nos, unir les nostres forces i lluitar junts. Xerrada a Terrassa divendres 15 19hs local CGT amb delegats de Telepizza Zaragoza, Mútua Terrassa i Seat Martorell. Xerrada 15/2 19hs, a CGT Terrassa (C/Ramon Llul, 130-134 (molt a prop dels FGC)
cartel_charla_Terrassa_Telepizza.pdf
cartel charla Terrassa Telepizza.pdf (1,91 MiB)
panfleto_TERRASSA_CAT-CAST.pdf
panfleto TERRASSA CAT-CAST.pdf (819,02 KiB)
Davant dels majors atacs de la història que afecten a les conquestes del conjunt de la classe obrera, tots els treballadors, ja siguin  xes o precaris com els companys de les ETT’s, els subcontractats o la mateixa joventut treballadora, hem d’organitzar-nos, unir les nostres forces i lluitar per un pla de lluita conjunt. Ens volen trepitjar però ens aixecarem amb més força! Perquè no tenim res a perdre, només les nostres cadenes.

La patronal, amb l’ajuda del Govern -central o autonòmic- de torn, ens imposa un atur estratosfèric (més del 50% entre el jovent), amb acomiadaments massius, una precarietat laboral sense límits, el xantatge continu contra els treballadors, doble escales salarials, salaris a la baixa, retallades i privatització en la sanitat i l’educació públiques, la Llei Wert, la retallada de 4.000 milions que CiU i ERC volen aplicar durant el 2013,...

Els polítics còmplices del capitalisme més decrèpit i as xiant demanen a la classe treballadora i als sectors populars sacri cis inassolibles mentre ells s’enriqueixen buidant les arques públiques, com en el cas Bárcenas, un cas que afecta directament a la cúpula del PP i al Govern de Rajoy. Els cassos Urdangarín, Gürtel, ERE’s, Bustos, ITV,... també donen exemple de com de podrit està el sistema.


Exemple de lluita, Telepizza Saragossa


Per tot això, i molt més, els companys de la secció sindical de CGT Telepizza, juntament amb l’Agrupación Revolucionaria No Pasarán i el Sindicato de Estudiantes de Izquierdas-No Pasarán (SEI-NP) van decidir impulsar la campanya “Stop precarietat i acomiadaments” amb la voluntat de buscar un front comú amb tots els delegats, comitès d’empresa, seccions
i reagrupaments sindicals que vulguin lluitar a les empreses i als carrers contra la precarietat i els acomiadaments. Els treballadors de Telepizza també pateixen els baixos salaris i la precarietat laboral com a norma. Per això, la secció sindical de CGT lluita per tornar al conveni original d’hostaleria, i a més a més poder defensar els seus drets. Els treballadors
de Telepizza són part del jovent que treballa per “dos duros” i que pateix l’arbitrarietat dels empresaris a la feina. A més, van organitzar-se d’amagat de l’empresa i finalment desprès d’alguns mesos van crear un comitè d’empresa. Van aconseguir reincorporar a un company mitjançant la lluita comuna amb el suport de treballadors de diferents empreses i van obtenir eleccions sindicals i un nou comitè d’empresa. Per tant, són un exemple de lluita entre els treballadors, i en especial els treballadors precaris.
Us convidem a la xerrada perquè volem presentarvos la campanya “Stop precarietat i acomiadaments”, perquè volem que us sumeu activament, organitzant i creant comitès per lluitar contra les direccions de les empreses que volen guanys a canvi de l’esclavitud dels treballadors, cal organitzar-nos per lluitar millor!

DIVENDRES 15/2 19HS. LOCAL CGT TERRASSA
C/ RAMÓN LLULL 130-134


Ponents
ASIER UBICO - Secció sindical de Telepizza CGT en lluita contra la precarietat laboral.
NÚRIA MARTÍ - CGT Mútua de Terrassa en lluita contra les retallades.
DIEGO REJÓN - Federació de la metal·lúrgica de CGT en lluita contra els acomiadaments a SEAT, entre ells 400 treballadors precaris d’ETT.
Mira també:
http://clasecontraclase.org/La-lluita-de-Telepizza-Saragossa-la-Mutua-de-Terrassa-i-SEAT

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more