Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
I com la fi no ha arribat... torna el Festival de Cine!
08 feb 2013
presentacio.jpg
I com la fi no ha arribat, torna el Festival de Cine!
Entra un nou any i noves promeses de primaveres calentes, i amb elles també l'esperat anunci d'una nova fornada del Festival de Cinema Anarquista de Barcelona! (Aplaudiments afusius)

Com sempre, ens hem començat a reunir amb uns quants mesos d'antelació, i així, quan a una setmana del festival ens caigui la meitat de la programació o ens adonem que les pel·lí­cules no estan traduïdes al català sinó al yiddish, ningú ens podrà tirar en cara haver començat a treballar massa tard. (Uueeee col·lectiu)

NOVETAT: Aquest any fem, a més de l'habitual sel·lecció d'exquisites pel·lícules, una crida a la gent perquè ens envïi curtmetratges per un concurs amb entrega de premis i tot (o quelcom semblant). Tot i que tothom quedarà en últim lloc, la decisió de quins curts obtindran els desitjats premis serà presa amb coratge, fermesa i determinació pel conjunt de la massa popular insurrecta que assisteixi al festival però, obviament i com en qualsevol sistema social, el vot d'aquesta massa popular no determinarà el curt guanyador, la decisió final la tindrà algun grup de pressió amb interessos diversos dins l'assemblea informal del festival.

Si vols participar de les trobades clandestines per preparar el 3r FCAB només has d'enviar-nos un correu a cineanarquistabcn ARROBA gmail.com


Bases del concurs de curtmetratges:
- Que siguin curts (15 minuts màxim)
- Que Ken Loach no t'hagi ajudat a fer-lo.
- Obviament, no cal dir que és un festival de cinema anarquista, a partir d'aquí­ ja pots fer-te una idea dels curts que no projectarem (un spot electoral, un discurs de Líster o d'Arcadi Oliveres, etc. )
- Es valorarà molt possitivament que hi hagi policies, polí­tics, rics, banquers i altres representants de les institucions i el capital maltractats durant el rodatge.

-Sonido? -grabando. -Càmara? -rodando. -CLICK.-BOOOOOMM!

Assemblea espontània, temporal i autònoma del FCAB
Mira també:
http://www.fcab.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: I com la fi no ha arribat... torna el Festival de Cine!
08 feb 2013
També estaria bé que no es projectin pelis ni documentals de Santi López Petit, que a més de no dir res del tema que s'escau, és un "polièdric", subvencionat per tots els "organismes oficials del sistema" i encara té la barra de dir, que la llibertat màxima es el marxisme(Autonomia Obrera).
Més real i viu el documental fet pel Oriol, fill del Maçolo Murcia "72 hores".
Sindicat Terrassa