Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: @rtivisme
16 de febrer; Acte de presentació Comités per a la Unitat Obrera
07 feb 2013
El proper dissabte 16 de febrer a les 18h es realitzarà a la sala d’actes del Col·lectiu Ronda, C/ Trafalgar 50, la presentació a Catalunya dels Comitès per a la Unitat Obrera (CUO).
554390_162231960592005_1986664329_n.jpg
Els CUO no són un sindicat, són un marc organitzatiu on els treballadors i treballadores s’organitzen per lluitar pels seus drets laborals i amb la perspectiva de la conquesta del socialisme com a única sortida per a la classe obrera.
Mira també:
http://www.unidad-obrera.org/?p=4007
https://www.facebook.con/pages/CUO-Cat/161636230651578

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 16 de febrer; Acte de presentació Comités per a la Unitat Obrera
08 feb 2013
Mala unitat obrera si el vostre referent és l'organització estalinista i sectària grega del PAME.

Em dóna la sensació qeu aquest tipus de proposta són més que res espais per a partits tipus PCPC-PCPE per tenir espais que sota la denominada Unitat serveixin com a mera corretja de transmissió dels interessos i estratègies del partit.

Jo ja fa temps que estic organitzat al meu sindicat, no diré el nom, però crec que molta gent que llegeix aquí ja està dins dels anomenats sindicats combatius. Crec que projectes d'aquest tipus, en el fons, cerquen que el sindicalisme perdi força en favor del/s partits que ho intentin manegar.

A més a més, no sereu un sindicat, però on estic, i on he tingut conflictes propis i he participat en la resolució d'altres que afectaven a companys/es, ja m'aporta el que suposadament, pel vostre text, no aporten els sindicats: "un marc organitzatiu on els treballadors i treballadores s'organitzen per lluitar pels seus drets laborals i amb la perspectiva de la conquesta del socialisme com a única sortida per a la classe obrera".

He de dir, que si enteneu per Socialisme els règims classistes de Cuba o Venezuela, on existeix un capitalisme d'estat, classes socials (sí, sí, rics i pobres), cossos repressius, repressió a la dissidència (i no necessàriament liberal) i un llarg etcètera, tampoc estem d'acord. Prefereixo entendre el Socialisme com la culminació d'un procés que porta a l'autogestió de les nostres vides.
Re: 16 de febrer; Acte de presentació Comités per a la Unitat Obrera
08 feb 2013
D'acord amb ja està inventat , però tant per la gent de CUO com per la gent del col.lectiu Ronda , el mateix dia a les 17h hi ha una mani de totes les PAH de Catalunya Pel Dret a l'Habitatge : contra el genocidi financer , assenyalem els responsables !!
17h PLÇ. UNIVERSITAT BCN 16 Febrer.
Re: 16 de febrer; Acte de presentació Comités per a la Unitat Obrera
09 feb 2013
"Ja està inventat" Grans arguments .. estalinista, Cuba, Venezuela xDDDD

Visca el PAME;

http://www.youtube.com/watch?v=CuxUxsJWDYk
Sindicato Sindicat