Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Gira de Xerrada d'en Jean Marc Rouillan per Catalunya
07 feb 2013
cartel xerrada J. Marc..JPG
xerradajeanmarc_rgb.jpg


Jean MarcEns complace anunciar-vos que del 13 al 19 de febrer hi tindrem al Jean Marc Rouillan fent una serie de xerrades per Catalunya.

Jean Marc Rouillan. Va format part del nucli fundador dels grups autònoms i armats: el MIL, el GARI i Acció Directe. Tres grups que han fet història, sovint callada o tergiversada. Utilitzava el sobrenom de Sebas, que prové de San Sebastià on hi anava a l’inici del MIL, a fer accions amb ETA. Ara es troba en llibertat condicional, desprès de complir un quart de segle de presó. Viu en un xalet en la part alta del poble, solejat, amb vista als Alps.

Malgrat el seu lideratge inqüestionable, Jean Marc és molt generós amb els companys de lluita i comparteix les accions reeixides i anàlisis com un més. Sobre les critiques i defectes als grups que va participar, en fa virtuts gràcies al seu art d’escriure. La seva defensa a les moltes critiques dels Mass Media i companys és explicar el que ha fet amb talent i justes paraules.

Jean Marc Rouillan milita actualment amb el NPA (Nou Partit Anticapitalista). Viu amb Marie Claire Cordat, una artista transgressora, creativa i provocadora que pinta i fa happenings d’impacte nacional, ex de la Fura dels baus.
Aquestes son les dates i els cartell de la Gira:

Barcelona, Facultat d’Història UB, el dimecres 13 febrer. 18h xerrada “Solidaritat internacional en la lluita contra el franquisme” i presentació dels seus llibres. Montealegre, 6, sala gran.

Avans, a les 16:30h. començaran a funcionar les distris amb tematica en torn a les preson, les lluites autonomes i experiències anarquistes. A les 17h. hi haurá una presentació sobre la lluita col·lectiva dins i fora de la presó, contra el régim FIESi sobre el motí de Cuatre Camins a càrrec de José Solis.

Berga, el dijous 14 de febrer a les 19 h a l’Ateneu Columna Terra i Llibertat (c. Balç, 4 baixos).

Barcelona, CCCB, el dilluns 18 febrer, a les 19h “Història dels MIL i els GARI. Memòria de la lluita i lluita per a la memòria ” i presentació dels seus llibres.
Girona, Facultat de lletres, (al campus del barri vell) el dimarts 19 de febrer, a les 19 h “Histories del MIL i els GARI” i presentació dels seus llibres.



Cartells de les xerrades organitzades per Logofobia:
Mira també:
http://www.logofobia.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Gira de Xerrada d'en Jean Marc Rouillan per Catalunya
07 feb 2013
Bones, les xerrades seran gravades? Salut!
Re: Gira de Xerrada d'en Jean Marc Rouillan per Catalunya
07 feb 2013
no entenc perquè, amb tots els espais disponibles, s'ha de fer al cccb
Re: Gira de Xerrada d'en Jean Marc Rouillan per Catalunya
07 feb 2013
es que aixó de la lluita armada sempre queda millor en aquests espais de la intelligentsia pseudo-vanguardista.
També m'enrecordo de lo raro que va ser veure el zerzan fent una xerrada allà amb macintosh inclós.
Re: Gira de Xerrada d'en Jean Marc Rouillan per Catalunya
07 feb 2013
S'ha de dir que moltes vegades, en el cas d'en Zerzan conec el tema de primera ma, d'en Roullant no, però pot ser semblant. Els ponents, xerraires, conferenciants... es troven, sobretot si venen d'altres realitats, amb un escenari montat ja per els organitzadors. El fet de fer servir el CCCB (Cosa detestable) reflexa més que els fantasmes dels actors, els dels organitzadors. En el cas del CCB pretensions de legitimitat intelectual... En john Z. quan va parlar al CCB es va quedar molt sorprès de l'ambient i el lloc, os puc assegurar que es va trobar més a gust a d'altres locals, com el desallotjat (ja fa anys) Kan Titella on també va parlar/atuar/conferenciar... El que és més preocupant és la tendència a necessitar que determinades persones endeguin determinats debats, sembla que no sigui possible que persones normals puguin endegar debats sobre coses en les que tots tenim motius per poder opinar...
Re: Gira de Xerrada d'en Jean Marc Rouillan per Catalunya
07 feb 2013
Jo no us puc assegurar perquè no se el motiu concret, però el rouillan fa temps que t'he prohibit sortir de frança i parlar sobre AD o els GARI, pot ser sigui aquest el motiu per el qual les xerrades sols es fan a antros académics exceptuant a l'ateneu columna terra i llibertat on pot ser s'han escudat en el centre de documentació.
Re: Gira de Xerrada d'en Jean Marc Rouillan per Catalunya
07 feb 2013
Aunque duela, venir desde otras partes, cuesta dinero y en los espacios antagonistas nunca sobra la economía.
Muchas de estas personas que vienen al CCCB, pueden hacer charlas en los espacios okupados, porque la institución ha asumido los gastos de alojamiento y viaje.
Sí, es preocupante que sólo si vienen algunas personas se pueda debatir de determinadas cuestiones, pero para empezar estos debates, sobra lo de personas "normales".
Sindicato Sindicat