Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Xerrada d'en Jean Marc Ruillan a l'UdG
05 feb 2013

El proper dimarts 19 de febrer Logofobia ha organitzat a la facultat de lletres de l'UdG, una xerrada debat titulada "Histoires del Mil i els Gari, moviments revolucionaris del tardofranquisme". En aquesta xerrada debat el ponent hi será en Jean-Marc Rouillan.
.
cartel xerrada J. Marc..JPG

Jean Marc Rouillan. Va format part del nucli fundador dels grups autònoms i armats: el MIL, el GARI i Acció Directe. Tres grups que han fet història, sovint callada o tergiversada. Utilitzava el sobrenom de Sebas, que prové de San Sebastià on hi anava a l'inici del MIL, a fer accions amb ETA. Ara es troba en llibertat condicional, desprès de complir un quart de segle de presó. Viu en un xalet en la part alta del poble, solejat, amb vista als Alps.

Malgrat el seu lideratge inqüestionable, Jean Marc és molt generós amb els companys de lluita i comparteix les accions reeixides i anàlisis com un més. Sobre les critiques i defectes als grups que va participar, en fa virtuts gràcies al seu art d'escriure. La seva defensa a les moltes critiques dels Mass Media i companys és explicar el que ha fet amb talent i justes paraules.

Jean Marc Rouillan milita actualment amb el NPA (Nou Partit Anticapitalista). Viu amb Marie Claire Cordat, una artista transgressora, creativa i provocadora que pinta i fa happenings d'impacte nacional, ex de la Fura dels baus.

Una de les seves faces



Punxant aqui podreu llegir l'entrevista completa que li va fer el nostre company Txema Bofill
Mira també:
http://www.logofobia.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Xerrada d'en Jean Marc Ruillan a l'UdG
05 feb 2013
super-insu en la época y ahora es del NPA
XD
Re: Xerrada d'en Jean Marc Ruillan a l'UdG
05 feb 2013
Sí, pero mucho menos engreído que tú y/o que yo...
Re: Xerrada d'en Jean Marc Ruillan a l'UdG
06 feb 2013
també a:

Dimecres 13 de febrer 19h: Facultat d'historia i geografia de la UB (Raval.

Dijous 14 de febrer: a l'Ateneu Columna Terra i llibertat de Berga (c. del Balç 4), el dia 19 passem ni vieux ni traites: http://www.bllibertari.org/berga-jann-marc-rouillan-presenta-les-seves-m

Dilluns 18 de febrer: CCCB (Raval Barna).
Re: Xerrada d'en Jean Marc Ruillan a l'UdG
06 feb 2013
como es eso ke dicen lxs separatistas vascxs, todxs tenemos ke dar algo para ke unxs pocxs no den todo, "Denok eman behar dugu zerbait gutxi batzuk dena eman ez dezaten".
Sindicat Terrassa