Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
05 feb 2013
caes.jpg
Aquesta vaga estudiantil a nivell estatal ha estat convocada pel SE (Sindicato de Estudiantes). La CAES (Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants de Sabadell) no està adjunta a cap sindicat estudiantil, però tot hi així, trobem convenient unificar esforç i col·laborar a la vaga de la manera que trobem més convenient, ja que la CAES no és un sindicat, si no "tan sols" una coordinadora d'assemblees. Aquesta vaga ha estat votada democràticament a totes les classes dels instituts en els quals existeixen assemblees actives d'estudiants.
Hem secundat aquesta vaga per a lluitar contra les retallades abusives del govern i de la reforma educativa (LOMCE) classista que volen aplicar en poc temps. I és per això que els estudiants de Sabadell plantem cara als nostres enemics, organitzant-nos, mobilitzant-nos i lluitant!
Mira també:
http://www.facebook.con/#!/events/237695696366798/?fref=ts

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
05 feb 2013
Quina vergonya la CAES actual, seguidisme al Sindicato aquest, això fa 10 anys no passava.

El primer d'una organització o coordinadora és la pròpia formació, saber qui es qui i més si surts amb ell al carrer. Es com si una coordinadora aparentment canyera sortís conjuntament amb la UGT i CCOO.
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
05 feb 2013
Eso es como si dijeras que cuando convocan UGT y CCOO una huelga no hay que ir. Muy bien. Lo que dices es que por ejemplo la CNT o la COS no tendrían que ir a las huelgas que convocan UGT y CCOO

Lo que tiene que hacer CAES es construir movimiento estudiantil. construir el movimiento estudiantil en sabadell. Y un movimiento se construye luchando, construyendo alternativas, haciendo propuestas, mojándose y por supuesto equivocándose. Nadie nace enseñado y de los errores se aprende.

Pero en lo de si ir a la huelga del SE es un error. Yo creo que no. Es un error dejarles instrumentalizar las luchas. Pero también se pueden recuperar o radicalizar. Y no creo que en mitad de una huelga sea el momento propicio para hacer una crítica a la táctica o la estrategia de quien convoca desde una perspectica alternativa.

suerte con la huelga
Aupa la CAES !
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
05 feb 2013
per a k:

a las huelgas de ccoo y ugt se va igualmente porque sabemos que son ellos quienes, lamentablemente, movilizan a la mayoría de trabajadores. las huelgas del sindicato de mangantes, en cambio, no representan a nadie. es precisamente en el movimiento estudiantil uno de los pocos ámbitos donde las asambleas son las que convocan y mueven las huelgas. si no fuera así, quizás sí se iría a las huelgas del SE, pero si tenemos la posibilidad de autoorganizarnos dejándoles de lado, a tope con esa opción y a dejarles solos a ellos, que se pudran ahí con sus subvenciones
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
05 feb 2013
En muchas ciudades del estado español se ha convocado huelga desde asambleas de secundaria... no solo es de SE.
Ademas en sabadell te puedo decir k no existe ningun estudiante k participe en la CAES y sea del SE. Ni existen en sbd.
Se ha aprovechado la jornada de lucha para actuar con mas contundencia y k no fuera un hecho aislado.
Los de la caes tenian ganas y lo han hecho totalmente autonomo y con un trabajo de.base k deja mucho k desear de los universitarios.
Cole por cole, clase por clase, potenciando las asambleas horizontales.
La decision de.huelga no.ha sido de la caes, sino de loa estudiantes. La caes ha incitado.

Hojala el sepc actuara igual i no fuera tant sectario.
La caes si que no recibe subenciones, como sepc...

A por todas!
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
05 feb 2013
ok, quizás la he cagado porque no conozco mucho la caes, pero en general en universidades no se participa en las del SE precisamente por eso, por la imposibilidad de transformar la huelga desde abajo. que el sepc juega un papel sectario? sí, pero muchas veces si las asambleas (aunque copadas por indepes) tienen más libertad que el mismo sindicato

aun asi, esto son cosas que dependen de cada instituto y facultad, por ejemplo, en la uab, donde voy, hay veces que alguna facultad ha decidido no participar en alguna huelga y en otras si, dependen de cada contexto
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
05 feb 2013
El que hauríeu de fer és militar el SEPC
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
05 feb 2013
sí, el SEPC, otra mierda.

Muerte a la educación pública para esclavos y a la privada!
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
06 feb 2013
Vosotros dais leciones a los universitarios. En la uni todo lo que no lleve marca dels paisos catalans es boicoteado. No entienden que la Lomce es para todo el estado y que solo todos juntos podemos pararlo. Los secundarios mas radicales y con mas caveza que los progres de aula.
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
06 feb 2013
Ep, que jo fa temps que no sóc universitari ni estudiant, ja tinc una quinta.

Senzillament dir que el sindicato de farsantes es una cupula de 40añeros que decideixen (encara deu estar l'Aniol and company), i vosaltres feu d'engranatge i de corretja de transmissió de les seves decisions. No us creieu que decidiu res vosaltres, perquè digueu, perquè aquests 3 dies i no uns altres? perquè no el 28-F si els profes i organitzacions d'estudiants que, agradin més o menys, tenen molta més gent?

El que diu que cal incidir "des de abajo en sus convocatòries" em sóna als primaveras del sector crítico de CCOO que porten 30 anys sent sector crítico i si poden passar 30 més.

Un salut a la gent de SEPC (jo mai vaig arribar a estar-hi, la meva època era Alternativa Estel old school) i a la gent canyera en general

PS: per cert, "uno" aquí el que entenem és la teva estratègia espanyolitzadora molt bé, la de "España entera se mobiliza". L'11-O pel que vaig veure us van donar una lliçó quan organitzacions d'estudiants dels pobles de tot l'estat van coordinar-se per fer una jornada conjunta de mobilityzació. La coordinació de igual a igual entre diferents (pobles) és el camí. La imposició de "españoles todos a la calle" decidida per alguna cúpula de Madrid és un exercici que a part de no canviar res cal boicotejar. Del contrari no et pots considerar anticapitalista.Però entenc que alguns això de l'España una y al unisono us tiri molt
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
06 feb 2013
El 28 no et preocupis k la CAES tornara a fet vaga i sortira al carrer. Una convocatoria no treu l' altra.
Es van veure amb força per convocar el 5, 6 i 7... no crec k fagin el joc a SE, tot el contrari, es desmarquen clarament.
El 28 tots al carrer un altre cop!
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
06 feb 2013
A Rai,
"aquí el que entenem és la teva estratègia espanyolitzadora molt bé, la de "España entera se mobiliza"
Así lo entenderás tú y lo harás para legitimarte en tu autorrepresentación nazionalista. Lo que muestra que el virus ya se ha instalado en alguna parte de tu cerebro y que a estas alturas ya va ser difícil extirparlo.
Si haces un esfuerzo con la parte de tu cerebro que todavía no esté infectada te darás cuenta que las personas sometidas al mismo marco jurídico tienen las mismas necesidades de superarlo que tú. Si llevas el mismo concepto al marco laboral entenderás porque existe la CNT tanto en Baracaldo como en Sevilla.

"L'11-O pel que vaig veure us van donar una lliçó quan organitzacions d'estudiants dels pobles de tot l'estat van coordinar-se per fer una jornada conjunta de mobilityzació"

La reforma educativa afecta a un colectivo específico, el de los estudiantes y con unos intereses comunes, independientemente del nombre de la calle dónde vivan.

"La coordinació de igual a igual entre diferents (pobles) és el camí."
No somos diferentes (que pareces que todavía no te has enterao), somos estudiantes y es esa la condición de la que se parte para comenzar las luchas... tus apellidos no le importan a nadie!! Bueno quizás a ti sí, pero ese es tu problema, no el mio.

"La imposició de "españoles todos a la calle" decidida per alguna cúpula de Madrid és un exercici que a part de no canviar res cal boicotejar."

Guay! Tu lógica enfermiza te lleva a ser un enemigo de tu propia condición, te lleva a ser un puto esquirol!!

Plas! plas! plas! Lo conseguiste xaval, te has colmao de mierda tu solito.
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
06 feb 2013
Estic trist, els estudiants de Sabadell s'estan organitzant fora del SEPC, únic sindicat d'estudiants autènticament anticapitalista i que està arreu de la nostra nació oprimida.

Fer Vaga a tot l'estat que ens oprimeix és ser còmplice d'aquest. Hem de fer Vaga als Països Catalans que és la nostra nació i quan ho diguem nosaltres, que per alguna cosa som el principal sindicat d'estudiants del país.
Re: CAES - Vaga d' estudiants de secundària a Sabadell el 5, 6 i 7
07 feb 2013
SEPECERU és més fals que un bitllet de 4€ XD

Jo no sé quan han de fer vaga o no els estudiants, però sí que sé una cosa: qui mana al SE. I no són precisament estudiants.

Cal anar una mica més enllà per veure les coses clares.
Sindicato Sindicat