Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Denuncien atacs feixistes a Alacant
05 feb 2013
Mitjançant un comunicat de premsa, el Casal Popular Tio Cuc d’Alacant ha denunciat una agressió feixista al seu local. Segons el Casal, la matinada del 1 al 2 de febrer es van realitzar dues pintades sobre la persiana del local, es va vessar oli a la vorera d’entrada i a la carretera, i es va siliconar el pany de la porta. Lluny de minimitzar o silenciar aquest atac, els membres del Casal Popular han denunciat la impunitat amb la qual actuen els grupuscles feixistes a la ciutat i han generalitzat l’atac com una agressió als valors que l’entitat representa i pels quals treballa, com ara l’autoorganització popular i la dignificació de la llengua i cultura pròpies d’Alacant.
dscn0005.jpg
El Casal Popular Tio Cuc ha agraït, també, la ràpida resposta del veïnat, que en alçar-se dissabte de bon matí es van comunicar ràpidament amb els responsables del Casal i van permetre reparar amb celeritat els, afortunadament, escassos danys materials. D’aquesta manera, el sabotatge no complí amb els seus objectius i les diverses activitats que s’anaven a desenvolupar a la vesprada organitzades per l’Esquerra Independentista de la ciutat, una xarrada amb el diputat de la CUP Quim Arrufat i un concert del grup de folk Pelandruska, es van poder realitzar amb normalitat i l’assistència de més de 100 persones.

Així mateix, el Casal Popular sol·licitarà una reunió amb la Subdelegació del Govern d’Alacant per tal de realitzar la corresponent denúncia política, i ha convocat una concentració per al dissabte 9 de febrer. Afirmen que “aquest és un atac de l’odi contra la solidaritat, de la incultura contra el coneixement, i de la destrucció contra la memòria. Si ens toquen a una, ens toquen a totes”

Fonts consultades per L’ACCENT han assegurat que la presència de grupuscles feixistes a Alacant ha augmentat en els darrers temps, i a l’habitual propaganda en el carrer s’han sumat diverses pallisses. El 5 i el 6 de gener passats, la seu local d’Esquerra Unida va patir dos atacs, i en breu s’espera que el grupuscle neonazi Respuesta Estudiantil dispose d’una seu social a Alacant.
Mira també:
http://www.laccent.cat/index.php/paisos-catalans/actualitat-politica/item/3027-denuncien-atacs-feixistes-a-alacant
http://casalpopularalacant.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Denuncien atacs feixistes a Alacant
05 feb 2013
mani ara a les 18h en pl. del pedró al raval contra nazis:
barcelona.indymedia.org/newswire/display/462100/index.php
Re: Denuncien atacs feixistes a Alacant
06 feb 2013
¿Noticias de alicante? ¿Que coño es esto? ¿"el racó de los Payasos Catalans?
Aquí solo noticias de BARCELONA, que es dopnde se concentra el proletariado en cataluÑa, y noticias de la capital del estado, porque nos afectan A TODAS.
Sindicato Sindicat