Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
>>> El plan del CNI para evitar la independencia de Cataluña
28 gen 2013
Los servicios secretos han desplegado todos los medios a su alcance para impedir el éxito del proyecto secesionista: se han activado los mecanismos para recabar información y se trabaja para crear un caldo de cultivo en contra del soberanismo.
El Centro Nacional de Inteligencia (CNI) ha desplegado un plan para hacer frente a las pretensiones independentistas de algunos partidos catalanes. Se fundamenta en dos puntos: por un lado, obtener la máxima información de personas y proyectos utilizando todos los medios operativos a su alcance y, por otro, crear los medios y apoyar a las personas capaces de hacer revertir la situación en la opinión pública utilizando a gente no vinculada directamente en la actualidad con el servicio de inteligencia. El día a día del funcionamiento del CNI es responsabilidad de la secretaria general, Beatriz Méndez de Vigo, que trata con los directores de Inteligencia y Operaciones. Pero los grandes temas, como la intención del presidente de la Generalitat, Artur Mas, de conseguir la independencia para Cataluña, son controlados directamente por el secretario de Estado director, Félix Sanz. Si las acciones llevadas a cabo para obtener información son ejecutadas por Méndez de Vigo, el plan para crear un caldo de cultivo contrario a los planes de Mas ha sido llevado personalmente por Sanz.

Según las fuentes consultadas por Tiempo, Sanz está promoviendo que en diferentes sectores de la sociedad se aúnen las voces y las iniciativas para que se escuchen los argumentos convincentes en contra de la independencia. Numerosas personas conocedoras del asunto catalán, la mayor parte residentes en la comunidad autónoma, han sido contactadas para conocer sus opiniones sobre el problema, pedirles consejo y animarlas a colaborar en las soluciones que se van a ir poniendo en marcha poco a poco. No obstante, una fuente oficial del CNI ha explicado a Tiempo que desde el centro de inteligencia no se puede “ni confirmar ni desmentir si se está haciendo algo relacionado con la independencia de Cataluña”.

Entre las primeras personas contactadas para recibir sus consejos figuran antiguos altos mandos del espionaje que en su día participaron en la Transición democrática. Más concretamente, en el trabajo de contactar con los dirigentes sociales de Cataluña en los años 70. Entre ellos estaría Andrés Cassinello, cuyo papel fue determinante para convencer a Josep Tarradellas, presidente de la Generalitat en el exilio, para que regresara a España. Junto con Cassinello, un hombre siempre dispuesto a ayudar al servicio de inteligencia, estarían algunos otros agentes que colaboraron con él en esa ardua tarea y que trataron en su momento con políticos como Jordi Pujol. También señalan al que fuera director del Cesid –antecesor del CNI–, el teniente general Javier Calderón.
Mira també:
http://www.tiempodehoy.com/espana/el-plan-del-cni-para-evitar-la-independencia-de-cataluna

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>> El plan del CNI para evitar la independencia de Cataluña
28 gen 2013
"se trabaja para crear un caldo de cultivo en contra del soberanismo"

Sembla que algun d'aquests és un usuari ACTIU a indymedia. De veritat hi ha tanta ingenuitat de pensar que certs usuaris de per aquí ho fan "voluntàriament" això d'intxocar contra l'independentisme?

Reconeixem una cosa (agradi més o menys): això de la independència és una amenaça SERIA per l'estat. No entraré a valorar els actors que hi participen (segurament estaríem d'acord alhora de catalogar-los), però el que està clar és que això representa un perill real, és un hipotesi factible el que Catalunya esdevingui estat.

I és lògic que tinguin treballant diversos aparells a tots els nivells (també mitjançant la infiltració a l'anticapitalisme) per impedir-ho.
Re: >>> El plan del CNI para evitar la independencia de Cataluña
28 gen 2013
Sóc l'infiltrat del aparells de l'estat a Indymedia. Continueu en aquest camí, esteu en el correcte.

PD. Jo també sóc sobiranista i conec perfectament el que les forces de l'ordre de Catalunya, treballin per l'estat espanyol, sense cap jutge Garzón i amb la conspiració desde l'interior . Catalunya es una gran empresa, una gran superficie comercial que es vol gestionar desde Espanya i a nosaltres ens agrada més el mercat de les multinacionals. Desde sempre, ja tenim una tradició, hem venut terres als alemanys, als árabs, americans, etc... Hem llogat ciuatats als britànics, als japonesos, etc..., i aixó és molt més rentable que pagar impostos a Espanya.
¿El nostre poble...? Molt bé, tot sota control, els grans magatzens, sempre a ple rendiment
Re: >>> El plan del CNI para evitar la independencia de Cataluña
28 gen 2013
Començo pel final:

"¿El nostre poble...? Molt bé, tot sota control"

El teu pensament liberal et delata.

Per al capitalisme, la gent no és propietària de res més enllà d'allò que treballa. No té drets socials, ni serveis públics, ni res que, en general "no pugui pagar"

Per a l'anticapitalisme, el poble/la comunitat de persones o com ho vulguis dir, és propietària de TOT. Algunes formes de anticapitalisme ho intenten vehicular mitjançant l'estat socialista (control de tots els àmbits productius, etc.), altres, com els llibertaris, són les mateixes comunitats les que s'autogovernen/gestionen. Però sempre, al cap i a la fi, és el poble el que controla el que li afecta (vaja, almenys com a meta).

Ets lliure de preferir un model com l'actual, on el poble no controla res i on això s'agreuja, però si us plau, no vinguis llavors a fer proselitisme a portals anticapitalistes.


PS: L'article és de la revista TIEMPO, tal i com pots veure a l'enllaç. No és precisament un mitjà nacionalista aquest... Altres, però, volent negar una realitat (que l'estat articuli una resposta davant una amenaça REAL) sí que us convertiu en còmplices del nacionalisme (de la nació opressora, concretament).
Re: >>> El plan del CNI para evitar la independencia de Cataluña
28 gen 2013
Tens un greu problema. No distingueixes l'ironia!
Re: >>> El plan del CNI para evitar la independencia de Cataluña
29 gen 2013
Els que no gosin destruir la mare pàtria en nom de "la unitat de classe" me'ls imagino demanant l'abstenció, cosa que ja em va bé. Demanar el NO seria ja la polla, no crec que es vulguin delatar tant.
Re: >>> El plan del CNI para evitar la independencia de Cataluña
29 gen 2013
que els nostres amos peperos es dediquin a tocar els pebrots als nostres amos catallufos es una bona noticia: mentres es matin entre ells no ens matxaquen a nosaltres!!

Catalunya & Spain = la mateixa merdaa!
Re: >>> El plan del CNI para evitar la independencia de Cataluña
31 gen 2013
tot va be, com va dir el puig, els mosssos anem amb el barsa, estem recollin els fruits de la infiltracio en el baix llobregat, a traves de la cup, i el rollo del baix combatiu, le hem fet un bon gol a la cgt i la cnt, le quedan dos telediaris al psc, i anem directes cap guanyar la champions, el prat es un digne hereu dels badia,jajajaja, aviat en el mapa pintaren amb els colors de ciu el tros del baix llobregat es el ultim que ens queda, son tan igenu aquets dels sindicats, jajajja a nosaltes cni, si nosaltes som els que en inventat la pela es la pela i pagan sant pera canta, sis plau, si el tiempo es al pp lo que la directa a la cup, sis plau, si els del pp manan a badalona perque nos interesa, y la cup gastan 200.000 euros en la campaña, ja ha probat el que es ser privilegiat, te fins i tot ara cupo a tv3 i surten a polonia, ara estem tractan de impulsar al planas com martir i gran periodista, ah el prat que gran idea seva lo de la asamblea de catalunya, fins i tot el bofill demanan el vot per la cup en el pessol negre medonan ganas de corran agagagag quin gust, visca el barza i visca catalunya. i no dic visca las pesetas que tanve las van ieventar niosaltes perque ara ja no ian. gracias tiempo, gracias directa, gracias cni y gracias a tots per fernoslo pasar tamve pegan als pacifistas del arcadi, i a sobra nos pagan agagagagag.
Sindicato Sindicat