Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Mollet amb Cuba - Dissabte 02/02/2013 18h. Cicle de Cinema Cubà: "La Revolución de Paco"
27 gen 2013
Mollet amb Cuba finalitzem el nostre Cicle de Cinema Cubà anual el proper dissabte 2 de febrer a les 18h en el Centre Cultural La Marineta amb la tercera i última projecció amb un documental molt especial per totes aquelles persones que formen part del Moviment de Solidaritat amb Cuba i, especialment, aquells involucrats en la lluita per la llibertat dels Cinc Herois cubans, La Revolución de Paco.

El protagonista d’aquest documental és en Paco Bernal, un artista plàstic molt especial i estimat pel Moviment de Solidaritat amb Cuba. Ha dedicat els últims anys de la seva carrera a Cuba i, molt en particular, als cinc cubans que es troben presos als Estats Units des de 1998.

Els seus dibuixos són una expressió clara de la felicitat i la llibertat, plens de colors i esperança perquè Paco no entén i no accepta que Los Cinco estiguin empresonats per defensar la llibertat del seu poble.

A través de les paraules de la seva germana Rosa, el documental se submergeix en el món d’en Paco, un món on tot es de veritat, des del color fins als traços, des del missatge fins les lluites, tot es configura a “La revolución de Paco”.

El documental està realitzat pel col·lectiu Imatges per la Solidaritat, els quals es defineixen com a guerrilla comunicacional i porten molts anys en la lluita des del món audiovisual contra la manipulació mediàtica i, sobretot, en defensa de la Revolució Cubana. Dos dels seus membres, Julio i Lola, intervindran en l’acte.
Al final de la projecció, com és habitual, s’obrirà el debat entre els assistents.

També informem que el dia següent a la projecció, el diumenge 3 de febrer de 11h a 14h muntarem la nostra paradeta a la Rambla Balmes amb llibres, artesania cubana i tot tipus de productes cubans. Tots aquells que ho vulguin ens podran portar les donacions (material escolar, d’oficina, d’higiene, estris de cuina, roba de llar, etc.) per omplir el contenidor solidari que enviarem a Cuba.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat