Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: antifeixisme
[ALERTA ANTIFEIXISTA] Els nazis s’intenten organitzar a Lleida
24 gen 2013
- Apareixen pintades nazis a Lleida, algunes d’elles signades pel MSR, també apareixen adhesius de la mateixa formació.
- A Facebook, ha aparegut un grup anomenat Lleida Identitària amb vinculacions directes a PxC
- El MSR assegura que ja tenen un grup actiu a Lleida
Des de fa unes setmanes diverses persones han alertat de la presència de diversos grupuscles de neonazis que s’intenten organitzar a la nostra ciutat.

Molts, ja coneixiem la presència de PxC, als quals ja se’ls va deixar clar en un acte que pretenien fer en campanya electoral que a Lleida no eren benvinguts, van ser rebuts per un grup d’uns 40 Antifeixistes al crit de “Fora Feixistes de la nostra ciutat “, havent de ser protegits per la Policia Antiavalots els 6 o 7 membres de PxC, entre ells el indesitjable del Anglada.

Sembla que el missatge no els va quedar prou clar i el Xavier Martínez Moyà secretari d’Organització de PxC a Lleida al costat d’un grup de “amics”, han decidit crear Lleida Identitària, fins al moment una simple pàgina de Facebook. Però des de la seva creació a Lleida casualment ha començat a aparèixer pintades i adhesius de diferents formacions polítiques, en aquesta última ocasió signades en la seva majoria pel MSR, partit d’on va ser “expulsat” fa uns anys Xavier Martínez Moyà i que en l’actualitat també s’està intentant organitzar a la nostra ciutat.

El MSR potser sigui un partit que mereixi molt més la nostra atenció, ja que és un partit amb un missatge “revolucionari” i confús. Darrere d’un missatge clarament plagiat de l’Esquerra Revolucionària s’amaga un grup de Neonazis, que en el cas de Saragossa son coneguts per les agressions a immigrants i a companys Antifeixistes que porten a terme aquests descerebrats.

La majoria de les pintades aparegudes al llarg d’aquests dies per Lleida, filmades en molts casos pel MSR, han estat realitzades en les façanes de petits comerciants de la ciutat i en alguns centres escolars de la ciutat.

A Lleida no us donarem ni un instant de respir, no sou benvinguts ni a les urnes ni als carrers. Sou el néts dels que van assassinar el nostre poble i les nostres famílies i nosaltres, NI OBLIDEM NI PERDONEM.

En els propers dies convocarem una assemblea Antifeixista on convidarem a participar a totes les persones i col · lectius de la nostra ciutat per donar una resposta clara a aquests grups. Concretarem dia i hora al llarg d’aquesta setmana, estar atents/es!

FORA FEIXISTES DE LES TERRES DE PONENT!
Mira també:
http://inforevolta.wordpress.com/2013/01/24/els-nazis-sintenten-organitzar-a-lleida/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat