Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Heraclion Grecia: forts enfrentaments entre compas i neonazis
17 gen 2013
Respota al intent de repartir propaganda feixista ala ciutat de Heraclion a la illa de creta
Es van produir forts enfrontaments entre compas i neonazi del partit "amanecer dorado" el 15 de gener de 2013 per la tarda a la ciutat de Heraclion a la illa de creta

Degut a que un grup de entre 20 i 30 feixistes que estaven repartint material neonazi per segona vegada en un dels principals carrers de la ciutat.
Arran d'aquest fet un grup de casi 60 compas antifexistes van atacar als neonazis, que despres de una baralla de 5 min, van fugir del lloc.

Acte seguit, van intervenir dos escuadrons de antidusturbis, corren en direcció a les compas just quan els feixistes retrocedien (fet que demostra que la policia i els feixistes ja estaben coordinats entre si.

Despres de la intervenció dels antidisturbis van fer servir gasos lacrimogens i grandes de xoc, mentres els nenazis els instaven a peseguir als antifexistes.

el resultat final mes de 5 feixistes van acabar ferits amb sutures, contusions i extremitats trencandes, mentres que tres compas van necesitar sutures degut al llençament de pedres

Tan nenazis ferits com els nostres es van tornar a trobar a l'hospital de guardia de la ciutat contant tambe aquest cop amb 2 esquadrons d'antidisturbis que protegien als feixistes.

mentres esperavem que surtissin els companys de l'hospital es van punxar les rodes de 4 coches que pertanyien als neonazis

A partir d'ara, cada intent de disfusió de material feixista vindra acompany de policia, ambulancies, sutures i caps trencants.

en general la acció a tingut exit i segur que sera seguida d'altres encara millors.

Salutacions fraternes als antifeixistes de Agrinio, Patras, de Volos i del mon sencer

¡VISCA L'ANTIFEIXISME COMBATIU!


video de lo succeit i font:

http://es.contrainfo.espiv.net/2013/01/16/heraclion-grecia-fuertes-en

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Heraclion Grecia: forts enfrentaments entre compas i neonazis
22 gen 2013
"Compas" queda una mica "ridi", no?
Sindicato Sindicat