Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per mail aquest* Notícia
Anunci :: laboral
BCN: Asamblea para organitzar en la Zona Franca la lucha contra el Paro
14 gen 2013
Modificat: 10:24:05
ARHIVO-INDYMEDIA.doc
ARHIVO-INDYMEDIA.doc (28 k)
A TOTS ELS TREBALLADORS / ES EN SITUACIÓ D'ATUR DEL BARRI DE LA ZONA FRANCA

- Som més de 6.000.000 desocupats / des a l'Estat Espanyol, en el qual diàriament, unes 500 famílies són desnonades del seu habitatge.

- Som uns 800.000 desocupats / des a Catalunya, dels quals un 50% no percebem cap tipus de prestació.

- I som més de 5.000 aturats / es en el Barri de la Zona Franca.

A la Zona Franca, som més de 5.000 els aturats / es i cada dia veiem com més persones han de viure de la caritat, mentre en moltes empreses del nostre barri els patrons obliguen als treballadors / es, sota l'amenaça d'acomiadament, a realitzar hores extres que ni tan sols els paguen. Només amb suprimir aquestes hores extres diversos centenars de nosaltres tindríem un lloc de treball!

Davant aquesta situació dramàtica, un col • lectiu aturats / es del Barri de la Zona Franca, amb el suport de l'Assemblea del 15-M del nostre Barri, entenem que no podem romandre més temps esperant que els governs prenguin mesures efectives contra l'atur, sinó que hem de ser nosaltres mateixos els aturats i aturades, mitjançant la nostra autoorganització, mobilització i en coordinació amb l'Assemblea d'Aturats de Barcelona i la Coordinadora d'Aturats de Catalunya, podrem aconseguir les nostres reivindicacions de creació de llocs de treball, prestació per atur indefinida fins a la recol • locació efectiva, serveis bàsics gratuïts, impedir els desnonaments, etc ..,

Per tot això, cridem a totes les ATURADES I ATURATS del barri de la Zona Franca, a reunir-nos en ASSEMBLEA el proper dia 29 de gener a les 10h. a la BIBLIOTECA FRANCESC CANDEL, c/Aministia Internacional, 8-14

Versión en castellano:
A TODOS LOS TRABAJADORES/AS EN SITUACIÓN DE DESEMPLEO DEL BARRIO DE LA ZONA FRANCA
- Somos más de 6.000.000 desempleados/as en el Estado Español, en el cual diariamente, unas 500 familias son desahuciadas de su vivienda.
-
- Somos unos 800.000 desempleados/as en Catalunya, de los que un 50% no percibimos ningún tipo de prestación.

- Y somos más de 5.000 desempleados/as en el Barrio de la Zona Franca.

En la Zona Franca, somos más de 5.000 los desempleados/as y cada día vemos como más personas tienen que vivir de la caridad, mientras en muchas empresas de nuestro barrio los patronos obligan a los trabajadores/as, bajo la amenaza de despido, a realizar horas extras que ni siquiera les pagan. ¡Solo con suprimir estas horas extras varios cientos de nosotros tendríamos un puesto de trabajo!

Ante esta situación dramática, un colectivo desempleados/as del Barrio de la Zona Franca, con el apoyo de la Asamblea del 15-M de nuestro Barrio, entendemos que no podemos permanecer más tiempo esperando que los gobiernos tomen medidas efectivas contra el paro, sino que debemos ser nosotros mismos los desempleados y desempleadas, mediante nuestra autoorganización, movilización y en coordinación con la Asamblea de Parados de Barcelona y la Coordinadora de Parados de Catalunya, podremos conseguir nuestras reivindicaciones de creación de puestos de trabajo, prestación por desempleo indefinida hasta la recolocación efectiva, servicios básicos gratuitos, impedir los desahucios, etc.,________________________________________________
Por estos objetivos, llamamos a todos desempleados/as a reunirnos en ASAMBLEA el próximo día 29 de Enero a las 10 H. en la Biblioteca Francesc Candel(carrer de l’Amnistia Internacional,8-14).

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more