Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Casal Tramuntana: 1 Any de Feixisme al Clot
14 gen 2013


És una llàstima que aquest lloc segueixi obert durant tot aquest temps, es realitzin activitats sota consignes 'identitàries' i el feixisme creixi, no tant sols al barri del Clot, sinó a la zona metropolitana de Barcelona. No hauríem d'esperar més que suposats grups antifeixistes inexistents o el propi estat/govern/ajuntament/cos policial ens facin la feina bruta...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Casal Tramuntana: 1 Any de Feixisme al Clot
14 gen 2013
bigoti, el Tramuntana pretenia poder fer activitats no de cara a la seva parròquia d'orangutans, sinó de cara a la gent del barri (per això van començar fent xocolatades i coses de l'estil).

Gràcies a la feina feta per UCFR, ja no poden fer cap tipus d'acte públic ni anunciar-ho (que era l'objectiu fundacional), totes les entitats del barri els hi han donat l'esquena, i estan completament aillats. Volien fer un centre social feixista, i a la pràctica fa de "garatge" particular i de lloc on preparen materials agitatius, però pels objectius fundacionals del centre han FRACASSAT.

Aquest fracàs d'objectius es complementa amb el fracàs electoral de PxC (molts del Tramuntana estan vinculats a aquesta formació), que va perdre bona part dels seus vots i precisament als seus feus de la Catalunya central (conservant només resultats mínimament dignes al cinturó metropolità).


Ara cal continuar treballant amb consensos amb agents de tot tipus perquè aquesta xacra marxi fora de BCN i no pugui obrir cap centre similar enlloc, però les victòries parcials de l'antifeixisme ens acosten cap a la victòria total.
Re: Casal Tramuntana: 1 Any de Feixisme al Clot
14 gen 2013
a.f.pxc.jpg
En aquesta imatge feta pública per la pròpia PxC del dia de les eleccions (http://www.pxcatalunya.com/noticies/1665/anglada-continuare-treballant-p) , podeu veure a la dreta un conegut membre del Tramuntana, abatut, pel fracàs de la seva formació. Alejandor Fernandez, actualment a PxC (http://xavier-rius.blogspot.com.es/2012/10/concentracio-de-militants-de- ) i abans membre del MSR, que havia participat a actes neonazis com aquest homenatge a Rudolf Hess, tal i com va destapar la Directa (http://setmanaridirecta.cat/noticia/fotografies-dun-lider-de-lmsr-demost).

En resum, fan creure que estan vius políticament i per això ara fan més agitació que abans, però això és senyal precisament de que estan tocats de mort com a projecte de casal social (almenys l'actual).

Són com l'animal ferit que fa les últimes mossegades abans de defallir.
Re: Casal Tramuntana: 1 Any de Feixisme al Clot
14 gen 2013
Seguim, doncs, des d'UCFR i tots els fronts.

Que no passin d'aquí, que reculin.

Aquest 19 de gener, mostrem la nostra solidaritat amb el poble grec i el nostre rebuig militant al feixisme.
Re: Casal Tramuntana: 1 Any de Feixisme al Clot
14 gen 2013
Com és que està tan abatut el de pxc? Hauria de saber que els lumpens voten pxc a les municipals i C's a les autonòmiquess. És la millor manera de rendabilitzar l'hispanofeixisme.
Re: Casal Tramuntana: 1 Any de Feixisme al Clot
15 gen 2013
gugu, jo no li veig massa futur a PXC per una raó: el conflicte nacional a Cat. "ho contamina" tot. I això, que per algunes coses és negatiu, per altres com aquesta és positiu. PxC juga un perfil clar en el tema immigració i un ambigu en la qüestió nacional. Els propers temps tot sembla apuntar que el debat migratori perdrà encara més pistonada (pq entre altres raons cada cop més gent marxa i la tendència ja és decrèixer demogràficament) mentre que el tema nacional s'aguditzarà.

Per tant, PxC, indefinidia aparentment (que són tots uns fatxes espanyols, sí, però no es venen com a tals) cada cop estarà més desactivada.

I aquest debat no et pensis que és absent en l'extrema dreta: ja hi ha tensions entre diferents famílies, les que creuen que toca prioritzar el tema nacional (falangisme i companyia) sobre altres a les que creuen que toca el tema migratori, i encara hi ha una tercera via que vol fer servir discurs """" d'esquerres"""" (entre milions de cometes) per situar-se en l'actual context. Aquí hi ha més info de les seves picabaralles:

http://xavier-rius.blogspot.com.es/2013/01/la-extrema-derecha-o-area-ide

El Casal Tramuntana va en vies de ser derrotat, queda feina encara però la victòria total s'acosta :)
Re: Casal Tramuntana: 1 Any de Feixisme al Clot
15 gen 2013
Esperem que tinguis raó, info, però no ens confiem ni ens relaxem.
Sindicato Sindicat