Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Campanya Antifeixista al Campus de la UB-Raval
11 gen 2013
Amb aquesta campanya, 'Assemblea de Facultats de la UB-Raval denuncia els fets ocorreguts el passat dilluns 7 de gener.

A més, també pretenem concienciar a la gent de la necessitat d'autorganitzar-se per poder defensar-se, i de sensibilitzar de la importància de combatre el feixisme.
IMG_1113.jpg
Comunicat antifeixista pels fets ocorreguts el dia 7/1/2013 als voltants de la UB-Raval



El dilluns dia 7 de Gener, una quinzena de neonazis d'estètica Skin van passejar-se pels voltants del Campus del Raval de la UB. Algunes companyes van presenciar com rondaven cridant consignes com "Seig Heil" o “rojos de mierda”.



Abans però, varen apallissar un noi al barri de Sant Antoni al voltant de las 14:00h. També van estar a la plaça del carrer Tallers, on es van fer unes fotografies amb el braç estès, i que ja corre per les xarxes per tal de denunciar i identificar aquests individus. Al nostre Campus van estar cridant més consignes feixistes i neonazis fins que finalment va venir la Guàrdia Urbana i se'n van anar.



Des de l'Assemblea de Facultats de la UB-Raval no tolerem cap tipus de comportament feixista o racista. No ho tolerem perquè la seva pròpia ideologia és intolerant, excloent i anti-social respecte la pluralitat i les diferències culturals de la nostra ciutat i del món. Tenim molt clar que el feixisme, amb el context de crisis, està tornant a agafar força i està tornant a sortir als carrers. Tenim una radiografia a Grècia on els nazis de “Aurora Daurada” estan més forts que mai i les pallisses a persones homosexuals, migrades i gent d'esquerres són l’ordre del dia.



No podem tolerar cap tipus d'acció que surti d'aquestes ideologies. Perquè tenim molt clar que el feixisme ni aporta respostes ni solucions, només més misèria, precarietat i marginació a qui més pateix aquest sistema. Per això fem una crida a organitzar-nos per plantar cara al feixisme i a treballar plegades perquè qualsevol altre dia podem ser qualsevol de nosaltres qui acabi apallissat.



Ni un pas enrere contra el feixisme.

El feixisme avança si no se’l combat.

Organitzat i participa amb l'Assemblea de Facultats UB-Raval tots els dimarts a les 14:00 H al porxo.
IMG_1114.jpg
IMG_1115.jpg
Mira també:
http://www.facebook.con/assembleafacultats.ubraval

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Campanya Antifeixista al Campus de la UB-Raval
11 gen 2013
Està millor que el manifest del SEPC, però encara així és massa d'autoconsum.

I que consti que estic d'acord amb tot el que dieu. Un manifest transformador ha d'anar dirigit a la majoria de la població, sense renunciar, evidentment a les pròpies idees.

Podrieu explicar per exemple perquè el feixisme és una ideologia que no aporta solucions. No cal que sigui una explicació massa erudita, però sí donar prou informació per a que la gent entengui el perquè del creixement d'aquests grupuscles quan hi ha crisi. Tothom sap que aquesta vinculació existeix, però cal explicar perquè és així.

Seguiu així. La UB Raval és una universitat exemplar.
Re: Campanya Antifeixista al Campus de la UB-Raval
12 gen 2013
company, jo no sé quin té més qualitat literària (a mi m'agrada més el del SEPC per ser més contundent i defugir del rol victimista, però sobre gustos, colors) i no m'importa, francament, perquè els feixistes no se'ls derrota amb manifestos millors o pitjors sinó d'altres formes.
Sindicato Sindicat