Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : laboral
La vaga en la consultora informàtica Alten aconsegueix la retirada dels acomiadaments,
10 gen 2013
Després de dues jornades de vaga a Barcelona i una a Madrid i Valladolid, informa la Coordinadora d’Informàtica de la CGT
Dos dies de vaga a Barcelona i un dia en els altres centres de la consultora informàtica Alten han bastat perquè representants de l’empresa hagin acceptat retirar l’Expedient de Regulació d’Ocupació que incloïa l’acomiadament de 141 empleats -d’una plantilla de 1.400- amb 20 dies d’indemnització.

Així ho ha informat la Coordinadora d’Informàtica de CGT, sindicat que havia convocat una vaga indefinida des del dilluns 7 de gener. La notícia ha arribat després d’una trobada de més de 4 hores entre representants de la companyia i de la plantilla en el Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge (AVENC).

Segons CGT, l’empresa es compromet a retirar l’ERO i les rebaixes salarials d’un 10% per al conjunt dels empleats i empleades. L’acord encara ha de ser ratificat per les assemblees de treballadors, informa CGT. Sempre segons CGT, el seguiment de la vaga en el conjunt dels centres de la multinacional francesa ha estat del 80%.

A més de l’aturada, els treballadors i treballadores s’han concentrat a les portes dels seus centres de treball a Barcelona, Madrid i Valladolid, així com enfront de les portes de l’edifici de Telefònica en la Gran Vïa de Madrid. Aquesta última és un dels principals clients de Alten.

Redacció Diagonal, 09/01/2013

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat