Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Gener»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

can not create file
Accions per a Avui
19:00
20:00

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Comenta notícia | Veure comentaris | Envia per mail aquest* Notícia
Anunci :: antifeixisme
Manifestació per l'autoorganització i contra la repressió als espais socials
10 gen 2013
Modificat: 02:05:38
Aturem un nou desallotjament al barri de Sant Antoni. La otra Carboneria sofreix una amenaça de desallotjament a partir del proper 8 de febrer. Al Dissabte 2 de Febrer surtim al carrer a defensar els espais socials autoorganitzats.
@OtraCarboneria
#ArrelantAlternatives
Clica la imatge per una versió més gran

mani2F-1024x724.jpg
Davant de la amenaça de desallotjament del C.S,O La otra Carboneria, us convidem a organitzar-nos i surtir al carrer el Dissabte 2 de Febrer de 2013 en defensa dels espais e iniciatives autoorganitzades.

¿Per què?
Creiem que compartim una preocupació, però també una esperança. Des dels nostres col·lectius, alimentem i reivindiquem la importància de les relacions humanes enfront al procés de deshumanització inadmisible que porta afectant la nostra societat. Cada cop és més difícil mantenir els locals dels caus, mantenir la flama viva de les associacions de veïns, realitzar activitats que enforteixin l'esperit crític des dels centres socials sense que et desallotgin o et condicionin els continguts...

Però, paradoxalment, en els darrers temps han augmentat també certs corrents d'esperança. Enfront al desmoronament de l'Estat del Benestar, milers de persones estan començant a qüestionar els patrons de la societat actual: la competència a tots els nivells (entre empreses, entre estats, entre persones) i la dominació. Hi han molts motius per a creure que la onada polititzadora del 15M i l'augment de movilitzacions ciutadanes són només el principi d'un augment de la consciència ciutadana, amb voluntat de canvi cap a models basats en el suport mutu en comptes d'en la competència.

Els col·lectius als que des d'anys enrera i amb molt d'esforç hem donat vida, són vivers d'aquesta nova societat que vol néixer. No és extrany, doncs, que darrerament els pols de poder amb voluntat homogeneitzadora hagin engegat una cursa per a acabar amb els nostres col·lectius.

El cas dels centres socials okupats n'és, creiem, paradigmàtic. Per la seva al·legalitat aquests centres han permès realitzar activitats des d'una perspectiva més transgresora. A la vegada, el seu finançament nul o practicament nul, ha posat de manifest com el poder de la comunitat, quan actua en consonància, és molt més eficaç i eficient que el poder de les autoritats que pretenen gestionar tots els aspectes de les nostres vides. Això es fa encara més palès ara, amb les retallades. No obstant, la carrera de desallotjaments d'aquests s'ha intensificat darrerament, focalitzant-se en aquells centres que realitzen més activitats per als veïns i les veïnes, i que es troben en llocs més privilegiats: la Rimaia el maig passat, Barrilònia aquesta tardor, Can Vies en amenaça permament i ara la Carboneria, en perill de desallotjament a partir del dia 8 de Febrer.

Creiem que ha arribat el moment de que plantem cara. No hi pot haver un moment millor. Ara ens plantem i diem que no faran recular més els projectes que impulsen la associació i el treball col·lectiu de la gent.

És per això que us convoquem al Dissabte 2 de Febrer de 2013 a les 12.00 a la avinguda Mistral: En defensa dels espais e iniciatives autoorganitzades.
Mira també:
http://laotracarboneria.net

This work is in the public domain
veure comentaris / afegir comentari ...
La facilitat d'afegir comentaris als articles publicats té com a finalitat el permetre:
  • Aportar més informació sobre la notícia (enriquir-la)
  • Contrastar la seva veracitat
  • Traduir l'article

Comentaris

Re: Manifestació per l'autoorganització i contra la repressió als espais socials
10 gen 2013
això es pot posar a portada? gràcies!
Afegeix comentari ràpid Supervisar la moderació
Títol (no cridis, fes un ús moderat de les majúscules)
Nom email

Comentari

Format de Text
Anti-spam Introdueix el següent text a la casella:
Per afegir comentaris més detallats, o per pujar fitxers, mira a formulari complert de comentaris.