Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme
Manifestació per l'autoorganització i contra la repressió als espais socials
10 gen 2013
Aturem un nou desallotjament al barri de Sant Antoni. La otra Carboneria sofreix una amenaça de desallotjament a partir del proper 8 de febrer. Al Dissabte 2 de Febrer surtim al carrer a defensar els espais socials autoorganitzats.
@OtraCarboneria
#ArrelantAlternatives
mani2F-1024x724.jpg
Davant de la amenaça de desallotjament del C.S,O La otra Carboneria, us convidem a organitzar-nos i surtir al carrer el Dissabte 2 de Febrer de 2013 en defensa dels espais e iniciatives autoorganitzades.

¿Per què?
Creiem que compartim una preocupació, però també una esperança. Des dels nostres col·lectius, alimentem i reivindiquem la importància de les relacions humanes enfront al procés de deshumanització inadmisible que porta afectant la nostra societat. Cada cop és més difícil mantenir els locals dels caus, mantenir la flama viva de les associacions de veïns, realitzar activitats que enforteixin l'esperit crític des dels centres socials sense que et desallotgin o et condicionin els continguts...

Però, paradoxalment, en els darrers temps han augmentat també certs corrents d'esperança. Enfront al desmoronament de l'Estat del Benestar, milers de persones estan començant a qüestionar els patrons de la societat actual: la competència a tots els nivells (entre empreses, entre estats, entre persones) i la dominació. Hi han molts motius per a creure que la onada polititzadora del 15M i l'augment de movilitzacions ciutadanes són només el principi d'un augment de la consciència ciutadana, amb voluntat de canvi cap a models basats en el suport mutu en comptes d'en la competència.

Els col·lectius als que des d'anys enrera i amb molt d'esforç hem donat vida, són vivers d'aquesta nova societat que vol néixer. No és extrany, doncs, que darrerament els pols de poder amb voluntat homogeneitzadora hagin engegat una cursa per a acabar amb els nostres col·lectius.

El cas dels centres socials okupats n'és, creiem, paradigmàtic. Per la seva al·legalitat aquests centres han permès realitzar activitats des d'una perspectiva més transgresora. A la vegada, el seu finançament nul o practicament nul, ha posat de manifest com el poder de la comunitat, quan actua en consonància, és molt més eficaç i eficient que el poder de les autoritats que pretenen gestionar tots els aspectes de les nostres vides. Això es fa encara més palès ara, amb les retallades. No obstant, la carrera de desallotjaments d'aquests s'ha intensificat darrerament, focalitzant-se en aquells centres que realitzen més activitats per als veïns i les veïnes, i que es troben en llocs més privilegiats: la Rimaia el maig passat, Barrilònia aquesta tardor, Can Vies en amenaça permament i ara la Carboneria, en perill de desallotjament a partir del dia 8 de Febrer.

Creiem que ha arribat el moment de que plantem cara. No hi pot haver un moment millor. Ara ens plantem i diem que no faran recular més els projectes que impulsen la associació i el treball col·lectiu de la gent.

És per això que us convoquem al Dissabte 2 de Febrer de 2013 a les 12.00 a la avinguda Mistral: En defensa dels espais e iniciatives autoorganitzades.
Mira també:
http://laotracarboneria.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació per l'autoorganització i contra la repressió als espais socials
10 gen 2013
això es pot posar a portada? gràcies!
Sindicat Terrassa