Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Work generate in Europe, primera pàgina web que té com objectiu generar treball a Europa i passar a l’historia com a web de venda de cel•les
09 gen 2013
Soc un jove Europeu de 22 anys d’edat, que he creat recentment una pàgina web amb la que vull aconseguir generar la major quantitat possible de llocs de treball a Europa a través de la venda de petites cel•les de publicitat. La idea principal és que amb els diners de la venda de les cel•les de publicitat, crearé empreses en els diferents països d’Europa, generant així, llocs de treball. La pàgina web va dirigida a tots els ciutadans, empreses petites, mitjanes i grans, institucions, organitzacions, etc., que pertanyen a la Unió Europea y que com jo, encara creuen que la unió fa la força
logotipo(bueno).png
Soc un jove Europeu de 22 anys d’edat, que he creat recentment una pàgina web amb la que vull aconseguir generar la major quantitat possible de llocs de treball a Europa a través de la venda de petites cel•les de publicitat. La idea principal és que amb els diners de la venda de les cel•les de publicitat, crearé empreses en els diferents països d’Europa, generant així, llocs de treball. La pàgina web va dirigida a tots els ciutadans, empreses petites, mitjanes i grans, institucions, organitzacions, etc., que pertanyen a la Unió Europea y que com jo, encara creuen que la unió fa la força.

La idea em va sorgir un dia que em trobava buscant feina y vaig decidir, que si no trobava treball, jo hauria de crear la meva pròpia feina. Després d’una llarga cerca de possibilitats de negoci, vaig arribar a la conclusió de que per posar en marxa un negoci necessitava capital, del qual jo no disposava. Llavors va ser quan se’m va ocórrer la idea de crear una pàgina web que ofereix un servei de venda de publicitat com la de Alex Tew, amb la finalitat d’aconseguir diners, per així, poder amb aquests diners crear la meva pròpia empresa i el meu propi treball.
Estava decidit. Primerament, vaig fer una pluja d’idees per escollir la temàtica de la meva pàgina web, perquè ho tenia clar, la web havia de diferenciar-se de les altres ja creades. De la pluja d’idees em va sorgir el següent plantejament, “no tan sols jo busco feina, milions de persones a España busquen feina, i no tan sols a España, sinó que també a Grècia, a Itàlia, a Portugal, a tota Europa!”. No em conformava amb generar la meva pròpia feina, sinó que vaig pensar que podria generar molts altres llocs de treball per a tota la gent que com jo, busca feina a Europa.

Work generate in Europe es el primer lloc web que té com a objectiu principal aconseguir de manera innovadora generar treball a Europa i passar a l’historia com a web de venda de cel•les de publicitat. La web es compon de 525 cel•les per país de la Unió Europea, de les quals les 25 primeres seran gratuïtes. La primera societat es crearà amb el primer país complert i a mesura que es completin les cel•les restants s’aniran creant el major numero d’empreses possibles per els diferents països d’Europa. Les societats creades també tindran un objectiu marcat, que serà el de generar la major quantitat de llocs de treball possibles, a més qualsevol persona que tingui una bona idea per a la creació d’una empresa podrà exposar-la als diferents mitjans habilitats dels que disposa la web, les idees seran estudiades i posteriorment em posaré en contacte amb la persona corresponent.

Per finalitzar afegiré el link de la pàgina web y un correu de contacte per qualsevol dubte o informació adicional, una cordial salutació per tots els Europeus.

Alberto Alcocer Ramírez
Link de la pàgina web: http://www.workgenerateineurope.com
Correu de contacte: info ARROBA workgenerateineurope.com
Mira també:
http://www.workgenerateineurope.com

Copyright by the author. All rights reserved.
Sindicat Terrassa