Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
07 gen 2013
L'Audiència Nacional ha citat a declarar pel proper dimecres 23 de gener a la Ciutat de la Justícia a dos catalans acusats de portar fotos de les preses polítiques catalanes,Lola i Marina,durant la diada de l'11 de setembre de 2012.

Rescat ha convocat concentració solidària el proper dimecres de gener a les 11.00 hores del matí a la Ciutat de la Justícia.
images[3].jpg
rescat2-1web[1].jpg
VOLEN CRIMINALITZAR LA SOLIDARITAT

SOLIDARITAT AMB ELS SOLIDARIS


Com cada any, la manifestació de l’Esquerra Independentista durant la Diada acaba al Fossar; i com cada any, també aquest, es van cremar les banderes dels imperis que ens oprimeixen i no ens deixen ser. És un acte simbòlic ple de ràbia, amb força repercusió i que des de Madrid es viu com una ofensa. Com sempre, els pregoners més rancis van demanar una reparació exemplaritzant a tanta deshonra. És un clàssic en el començar del curs polític: la premsa espanyola ens apunta i l’Audiència ens encausa.



El passat 11 de setembre, quant tots i totes hi erem al Fossar, i després dels parlaments, van pujar a l’escenari en Ferran Blasi i el Gregori Saavedra, de la colla bastonera de Gràcia Cop a Cop, i ho van fer portant les fotos de la La Marina i la Lola, les nostres preses polítiques catalanes, i ho van fer perquè un any més, i una Diada més, malgrat tota mena de discursos, aquí, als Països Catalans encara hi ha persones empresonades per causes de consciència i rebel·lió. Dos mesos després, aquests companys han rebut una citació de l’Audiència Nacional per anar a declarar a la Ciutat de la Justícia el proper 23 de gener del 2013 acusats d’un d’enaltiment del terrorisme.



Volen instaurar-nos en el règim del terror, però el seu temps, el temps de la por, s’està acabant i nosaltres, nosaltres ja fa molt q sortim als carrers i mirem a la béstia directament als ulls. I és per això, precisament per això, que ens tornen a colpejar, per escarmentar-nos, perquè la societat aprengui quines són les conseqüències de no viure amagats, i per a què els seus gossos sarnosos tinguin carnassa amb la qual entretenir-se mentre escupeixen mentides. Ens volen criminalitzar perquè la solidaritat és un element transformador, una energia capaç d’agitar-nos, malgrat tot. Ens volen criminalitzar perquè els hi fa nossa veure’ns alegres i combatives, orgullosos de ser com som i del camí recorregut fins ara. Ens volen criminalitzar, sí, i per això, el proper dimecres 23 de gener, a les 11 del matí, anirem a la Ciutat de la Justícia, a cridar ben fort



SOLIDARITAT AMB ELS SOLIDARIS!!!!!!


www.amnistiarescat.cat


http://rereguardaenmoviment.org/comunicat-de-rescat-solidaritat-amb-els-/


http://www.alertasolidaria.org/index.php/noticies/denuncies/1313-laudien

http://www.laccent.cat/index.php/paisos-catalans/repressio-i-drets/item/;sos-catalans-segueixen-reclamant-la-llibertat-de-la-marina-i-la-lola


Rescat ( col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes )

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
07 gen 2013

Solidaritat amb Laura Gomez, Ester Quintana, els encausats per 15S i els condemnats pel cas 4F

In memoriam Patricia Heras
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
07 gen 2013

I preses polítiques catalanes i de tot arreu

Molts dels i les anarquistes, mantenim la solidaritat amb les persones preses que lluitan i no amb els provocadors dels estats.

Derroquem les murs de les presons intitucionals, físiques i mentals!

Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
07 gen 2013
Molt bé, colega, ja has tingut el teu moment de glòria a indymedia. M'agradria veure si escrius el mateix a totes les noticies sobre presos anarquistes i d'altres on tampoc es parla d'altres repressaliades, que se't veu el llautó, en fi...

SOLIDARITAT AMB ELS SOLIDARIS!
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
07 gen 2013
Suposo que et refereixes a mi, que em refereixo als "filobandarres" feixistes que fan la seva habitual provocació.

En quin lloc tinc que escriure el qué...?

Quand es parla de preses polítiques anarquistes, escric llibertat preses anarquistes, per que l'anarquia no s'omple de fronteres ni de categories. Volem l'anarquia i punt!.
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
07 gen 2013
Com es pot dir que 2 persones condemnades per col·laborar amb ETA, són preses "per consciència i rebel·lió"? Digueu-lis terroristes, digueu-lis col·laboradores de la lluita armada, digueu-lis "soldats" si voleu... Però digueu les coses pel seu nom, que sembla que us faci por presentar les coses com són.
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
07 gen 2013
La compartimentalitzacio i el sectarisme tenen efecte de zitzania dins dels moviments socials i els seus mitjans contrainformatius: aixo deu esser el que busquen els compartimentalitzadors sectaris (dividir-nos per raça, per nazions, per religio, per orientacio de genere, per cultura i per etiquetatje sexual).
Fora sectaris de l'((i))MC BCN !!
Ni patries ni martirs amb crims de sang ni etiquetes castradores!!
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
07 gen 2013
Com li dieu als gestors del estat?

Com li dieu a la masa silenciosa còmplice?

Com li dieu als cosos de seguretat i als ejèrcits?

Com li dieu als empresaris i als responsables de les multinacionals que contaminen la terra, assessinen als pobles originaris...?

Com li dieu als directius dels bancs?

Semblan preguntas retóricas, peró no ho son!

Li dieu, gobernants.

Li dieu votants.

Li dieu policíes o militars.

Li dieu señor Repsol, Iberdrola, Cocacola, etc…

Li dieu Sr. La Caixa, Santander, etc…

I vosaltres parleu de dir les coses per al seu nòm. Qui te por del poder?

Ah!, señor "XXX", quand parles en masculí, aixó no és divisió, veritat? Potser es diu real academia de la lengua…?

Parlas de crims de sang? Per cometre crimens, no cal embrutarse les mans de sang, i els morts per violència no son mès morts que les assessinades sense violència.

Sou una colla de criminals predicadors reaccionaris!
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
08 gen 2013
x, no siguis demagog, aquí no s'està criticant que la noticia parli d'uns presos en concret (cosa obviament lògica), sino el fastigós discurs que té l'EI entorn al tema dels presos polítics, a saber: No tenen cap problema amb les presons, nomès amb els seus, i a sobre fent servir una terminologia que fa pudoreta a xenofòbia. (que es aquesta merda de presos catalans?).

Jo crec que no teniu ni puta idea del que és la solidaritat, quina llàstima.
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
08 gen 2013
tu si ke eres una mierda reaccionaria!, presxs catalans, presxs vascxs, presxs palestinxs, presxs mapuches... por mucho ke le duela a la reaccion española en indyeconomia
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
08 gen 2013
Des de fa 12 els nostres benvolguts filoetarres han estat fent servir el IMC BCN per fer la seva:
ens han portat rebuig social. mals de cap. intents de segrest de l'eina per posar-la al servei de la seva propaganda. divisions sagnants entre la gent que creu que un altre mon es possible.
NO han aportat debats enriquidors, ni expressat solidaritat amb la gent que lluita a peu de carrer. Ni ens han ofert mitjans economics, tecnics o colectius. Ni han obert els seus mitjans a veus o articles refractaris, antiautoritaris o altermondialistes.
Nomes venen, fan la seva 'cagadeta' i s'en van, deixant-nos la seva merda toxica.
Fa poc varem tenir un debat al voltant d'unes xicotes lesbianes i 'bruixes' que feien servir l'IMC per les seves convocatories 'sense mascles' i el debat fou força edificant... i aclaridor. Sense insults ni amenaces de mort, etc.
Si ve una confessio religiosa a l¡IMC a fer propaganda o convocar xerinoles 'només per els seus creients'... ens hauriem de 'callar i dir amen'?
Amb tot el respecte per una basca terrorista profesional i una ximpleta colaboradora amb l'ETA engarjolades a França. Es aquesta la lluita i el romb d'un IMC BCN? O es més aviat un 'caball de troia' que ens contamina amb terrorismes i ens fa complices d'una guerra bruta que no es nostra lluita?
No haviem quedat que la propaganda de partits politics (i satel-lits) quedava exclosa dels indymedias? Ens l'haurem d'empassar doblegaa una i altra vegada? DIVORCI o AVORTAMENT!!
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
08 gen 2013
jon se t'en va l'olla, jo no sóc cap reacció espanyola, sóc reacció llibertària si vols. Em fa urticaria l'autoritarisme i vosaltres no només no en renegueu sino que en més d'una ocasió l'ensalseu.

Si estiguès en certs mitjans em prendria amb cinisme moltes coses, però estic fins els nassos d'entrar a IMC, un mitjà suposadament dels moviments socials, i que tot estigui plé de comentaris xenòfobs, de propaganda electoral, de simpaties amb regims totalitaris, de bombardeig de "noticies" que no són noticia pero que omplen, i d'una estratègia política sustentada en tècniques de marketing, en la invisibilització i suplantació de les altres tendències polítiques, etc.

A l'indymedia es pot debatre de nacionalisme, d'independentisme, d'alliberament dels pobles, de lluita armada, fins i tot. Però tot el que he dit abans diria jo que no hi té cabuda, em sembla que no estic dient rés surrealista.

A mi em sembla meravellòs que recolzeu els vostres presos polítics, i jo mi solidaritzo des de la meva perspectiva anticarcelaria (fins i tot he anat a marxes de torxes d'aquestes on nomès parlaven d'aquestes dues noies com si ja nomès quedessin dos presos polítics a tot al món), però fer-ho com ho feu, apropiant-vos del dret de dir qui es mereix la etiqueta de pres català és vergonyòs. Dic jo que català serà qui si sent, i si està a la presó per motius polítics doncs serà un pres polític català, encara que no sigui "dels vostres".
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
08 gen 2013
jo crec que hi ha gent del tramuntana que està avorrida i es dedica a trollejar indymedia... si no no m'explico els debats de nivell de ESO...
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
08 gen 2013
Crec que "trescci" té molta raó. Alguns "nazis" es dediquen a postejar, y nosaltres, com part del ramat, començen belar disbarats enverinats com, que els "filoetarres han estat fent servir el IMC BCN per fer la seva..."

Parlar de "filoetarra" és més que sospitós. Els reaccionaris de intereconomia, ho dirian de la mateixa manera.

Dir que és "xenofòbia" parlar de preses polítiques catalanes, és la xenofòbia més sofisticada que he escoltat...

Podeu continuar la baralla, si voleu, peró adverteixo que aquets "nazis" s'ho estan passant de debó amb les vostres baralles...
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
08 gen 2013
Sí, hi ha gent de la tramuntana, la brigada d'inteligencia dels mossos, extraterrestres i els maies. Jo concretament soc la reencarnació de Hitler, porto el bigoti i tot.

Doncs a mi jutgar qui es i deixa de ser català i fer d'aquest tret quelcom que decideixi si mereix o no solidaritat em sembla molt xenòfob. I ara digueu-me de cara que l'EI no té un discrus totalment sesgat amb el tema dels presos polítics, si voleu, però el que és és.

A més, amb xenofòbia també em refereixo a comentaris denigrants cap als espanyols, que son molt freqüents i que em sembla molt trist de llegir en un mitjà com aquest.
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
08 gen 2013
puto español!, ke ser español es lo mas racista y xonofobo ke hay, y no tiene nada ke ver con ser de murcia, de valladolid o de zaragoza, de madrid o de extremadura

por los pueblos y no por españa!
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans de Catalunyeee i patatin i patatan
08 gen 2013
Llibertat preses politiques catalanes pero poc catalanes encara que siguin alliberades o colaboradores de la ETA & nascudes a Valencia i a Navarra i amb delictes de sang & que ara son engarjolades a França... i aprofitarem per afegir-hi unes estelades al vent i una rojigualda cremant-se???

ep... no dexeu que la veritat us destrossi una 'bona' noticia

Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
09 gen 2013
Intentar confundir con tanta demagogia..., te sitúa en tu lugar, aunque te afeites el bigote.
El discurso del EI es el suyo y tú no tienes nada que juzgar. Si te gusta, bien, y sino, también... Nadie te exige que te sea simpático ni que lo reces cada noche antes de acostarte. Agua y aceite sobreviven pese a las incompatibilidades y ambas están muy valoradas.
¿Que te molestan los comentarios denigrantes contra los que se sienten españoles...?
¿Y por qué se sienten españoles..., y no de otra parte? ¿No serán acaso, como dice jon, de Murcia, Valladolid, Zaragoza, Madrid, o de Villaconejos...?
La única "patria" posible, es la "matria", la que no existe o la más pequeña posible, porque es la que nos dió la vida y nos amamantó... No se trata tanto de orígen, sino de sentimientos.

En definitiva, que NO serán los de "tramuntana", ni la inteligencia policial, ni los extraterrestres o los mayas, pero el bigote te sienta fatal, y firmar como anarquista, parte de una provocación idiota e imbécil que, como decía Forest Gump, sólo la pueden hacer los idiotas e imbéciles.
Ay!..., vaya, parece que te he insultado "sin ser español"..., pero no es así porque cuando digo idiota e imbécil, no me refiero al insulto, sino al estado natural de ciertas facultades.
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
09 gen 2013
bigotis a banda, dius;
"El discurso del EI es el suyo y tú no tienes nada que juzgar. Si te gusta, bien, y sino, también... "
suponiendo que la EI en su conjunto respalde esta metodologia de martiriologia toxica, banderitas retrogradas i simbologia interclasista, esa misma premisa podriamos aplicarsela a Falange de las JONS, al MSR, al GRAPO, al PP o a CiU. Y en cualquiera de los casos daré mi opinion o reclamaré el borrado de las mierdas toxicas que no deberian publicarse en un IMC, tanto si te gusta como si no te gusta. Faltaria mas que no pudiera decir lo que pienso en el medio contrainformativo que construimos y seguimos construyendo desde hace 12 años.
Asi que comprate un perro y le das ordenes, majete.
Re: L'Audiència Nacional encausa dos Catalans per portar fotos de les preses
09 gen 2013
"el borrado de las mierdas toxicas que no deberian publicarse en un IMC" ha dicho el juez supremo, ke construyo junto con otrxs y sigue construyendo desde hace 12 años un medio contrainformativo, ¿y ke tiene de contrainformativo hablar de filoetarras, terroristas o que es aquesta merda de presos catalans?, porke esta basura ya la encontramos en los sms de intereconomia

filoetarras, terroristas o que es aquesta merda de presos catalans, ahi tienes mierda toxica por un tubo gili...
Sindicat Terrassa