Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Setze anys despres: tot a punt per l'arxiu judicial del Cas Pallerols
07 gen 2013
La mateixa judicatura que va arxivar el Cas Banca Catalana, el cas de la mafia policial al Port de BCN, que condemnà com cap de turc per l'estafa de la Zona Franca a en Rafel del Barco, que te al carrer al Millet, al De la Rosa, al Lacalle, al Teixidor, al Estevill, als Prenafeta o als Macia.Alavedra es a punt d'acceptar un accord extrajudicial amb la defensa del 'home de palla' de UDC que (presuntament? jeje)va robar millions d'euros procedents dels Fons Socials Europeus per la formacio d'aturats i persones en risc d'exclusio per finançar al soci de convergencia.
Son el mateixos milions de euros que ara es retallen de la sanitat, l'educacio o el benestar.
Els fiscals i jutjes anomenats i promoguts per CDC han de jutjar als seus. Democracia li diuen. Aixo si, si cremes uns paperets devant la Bor$$a et cauen set anys. Si et manifestes contra les retallades salvatjes pots perdre un ull sense que hi hagi responsables encausats. O et poden condemnar a la preso, a la fol.lia i el suicidi per un fets delictius que no vas poguer cometre perque erets lluny d'alli.
Segueixen reprimint i segrestant als que lluiten pero els indults sempre arriven a temps per el lladres institucionalitzats. Excloent als precaris i als marginats. Maltractant als emigrants i fent creixer la miseria... uns presumptes democrates-CRISTIANS.

I a la gran majoria de la societat catalana aixo li sembla molt be:

VISCA LA DEMOCRACIA i LA GERMANOR!!!
Mira també:
http://www.google.con/search?hl=es&gl=es&tbm=nws&q=UDC+pallerols&oq=UDC+pallerols&gs_l=news-cc.3..43j43i400.7595.16424.0.16672.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa