Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Com ens protegim a les manifestacions?
07 gen 2013
2Fcomensprotegim.jpg
Durant la manifestació de la vaga general del 14N, la repressió policial es va traduir en diversos ossos trencats degut a les pallisses dels mossos a gent que ja tornava a casa; dues persones van resultar ferides per l'impacte de bales de goma: una va perdre un ull i l'altre vàries dents de la boca. En el recompte repressiu hi ha diverses pallisses en punts ja allunyats de la manifestació i dues detingudes torturades en el camí a comissaria.


Des de Rereguarda en Moviment veiem amb preocupació l'escalada repressiva del govern, però ens preocupa més que no tractem aquestes qüestions de forma col·lectiva. Com anem a les manifestacions? Com podem impedir ser maltractades? Com ho podem fer per què no s'estengui la por a anar a una manifestació?


Som conscients que és un tema molt complex que no solucionarem en un dia, però veiem necessari obrir un espai de debat per compartir experiències, eines i possibles solucions.

Per això convidem a totes les assemblees, col·lectius i persones el dissabte 2 de febrer a les 18h a l'Ateneu Flor de Maig del barri del Poblenou (c/Doctor Trueta, 195 M. Llacuna)

Començarem amb una introducció molt complerta sobre el funcionament polític i operatiu dels Mossos d'Esquadra. Després posarem sobre la taula diferents experiències internacionals per passar al debat que girarà entorn a la pregunta:


Com ens protegim en les manifestacions?

Durant la jornada gaudirem de deliciosos entrepans i pica pica!


http://rereguardaenmoviment.org/
https://twitter.con/Rereguarda
Mira també:
http://rereguardaenmoviment.org/

Comentaris

Re: Com ens protegim a les manifestacions?
08 gen 2013
cuando en el metro dicen: por su seguridad esta estacion esta equipada con camaras . Qu es lo que entiendo para su control esta estacion esta eqquipada con camaras. cuando desde reraguarda dicen que ven con preucupacion no se que del gobierno, que es lo que entiendo la estrategia antirrepresiva en barcelona pasa por lairet. que os den.
Sindicato Sindicat