Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : educació i societat : sanitat
Cicle de xerrades gener "Davant del capitalisme,un altre model econòmic, una altra salut
04 gen 2013
Invitació a les Xerrades obertes del gener, cada dijous a les 19h a AureaSocial, en el marc de la Campanya de Col·lecivització #femlocomu
CARTELjornadasenero_MAIL.jpg
Des del mes d'octubre que vam iniciar la campanya de col·lectivització d'AureaSocial, amb el tiol "Fem-lo comú!" L’objectiu d'aquesta campanya és evitar que se’l quedi el banc i garantir el desenvolupament d’aquest projecte de caire social, autogestionat i assembleari, que vol romandre com a bé comú.

AureaSocial, és un gran espai obert a la revolució integral, es comprarà col·lectivament a través del Fons de Col·lectivització que ha creat CASX (Cooperativa d’Autofinanciació Social en Xarxa), una cooperativa financera que funciona sense interessos.

Si en voleu saber més sobre la campanya, voleu conèixer l'espai i voleu gaudir d'activitats interessants, us invitem especialment a participar del Cicle de Xerrades, cada dijous a les 19 hores, on s'abordaran temes al voltant de la salut i d'altres models econòmics. Tindrem el gust d'acollir a persones ben especials, no t'ho perdis!

Davant del capitalisme: un altre model econòmic, una altra salut!
Mira també:
http://www.aureasocial.org/2013/01/04/cicle-xerrades-gener/
http://femlocomu.aureasocial.org/fem-lo-comu/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat