Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[L'H]: Jornada antirpresiva al CSO La Astilla. Presó = Tortura
30 des 2012
cartell 5gener.jpg
Jornada Antirepresiva al CSO La Astilla
5 de Gener

17h Presenació campanya Presó = Tortua

Exposició crítica social. Règim FIES
Dibuixos, cartes, poemes i denuncies dels presxs

Distribuïdora llibres anarquistes

20h Concert
Kronstadt

CSO La Astilla
Av. Vilafranca, 22
<M> L1 La Torrassa

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [L'H]: Jornada antirpresiva al CSO La Astilla. Presó = Tortura
02 gen 2013
Presentació?? és al útim lloc on el Jose va a explicar les vivències del motí, la campanya ja està més que presentada, flipats! que les campanyes polítiques no són gaire triades per aquests espai de crostes i poses, tot s'ha de dir que amb alguna excepció! Menos pose y más trabajo de barrio, de movimiento de base, de lucha coño!.. que eso Si es ser radical y no tener un sitio pa montar fiestas y hacer de vez..en cuando alguna "actividad" pròxima a algo político. Pa tener a peña así que se llaman de los movimientos sociales, mejor no tener nada, que menuda publicidad... Fuera perrxs!

PD: La pose y la purria del "movimiento" social
Re: [L'H]: Jornada antirpresiva al CSO La Astilla. Presó = Tortura
02 gen 2013
X cierto Aupa el Jose, aupa la campanya presó= a tortura y el compañerx Kronstadt... Estando en todos los lados y para todos los espacios.. Aupa la gente que lucha!!!
Re: [L'H]: Jornada antirpresiva al CSO La Astilla. Presó = Tortura
03 gen 2013
Si no tens ni idea del que dius millor callat. Si esta activitat es fa a L'Astilla es per que s'anava a fer en un altre lloc q ha tingut que cancel·lar-la per una imposicio legal. L'astilla es un CSO amb taller de bicis, serigrafia, skatepark, costura, judo amb gimnas i en el que s'esta treballant en un taller d'informatica i un d'escalada, on assaja un grup de ball del barri i un de tabalers i on es projecten pel·licules totes les setmanes. Ara s'esta treballant molt en el tema dels concerts i les festes, i es porta de la millor forma possible.

Ni mes gossos als concerts, ni mes imbecils a l'indymedia.


PD: No penso contestar res mes aqui, mai ho havia fet i no hi trobo sentit a estes batalletes estupides.
Re: [L'H]: Jornada antirpresiva al CSO La Astilla. Presó = Tortura
04 gen 2013
Ja deia jo que l'"activitat" com tu dius, no té com a origen aquest lloc.

L'ajuntament ha d'estar content de tenir un centre cívic. Per cert imbècil porta accent obert a la "e". Falta programar un taller d'ortografia.
Re: [L'H]: Jornada antirpresiva al CSO La Astilla. Presó = Tortura
04 gen 2013
Fora trolls de merda d'Indymedia! L'astilla és un lloc necessari, tanta crítica però si no tinguessim on fer alguna festa benèfica de tant en tant no sé d'on sortirien els diners per engegar projectes, ajudar als represaliats, etc. Perquè resulta que quan es fa una plataforma orientada en aquest sentit, com Rereguarda en Moviment, ningú està tampoc satisfet per ves a saber què. En fi, que a la merda els crítics anònims d'internet (a saber a què collons us dediqueu a la vida "real") i a munt l'astilla!
Sindicato Sindicat