Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Felip Puig, CiU, ERC i el nou govern català
29 des 2012
CiU ja ha presentat el seu nou govern sorgit de les passades eleccions del 25N i amb el suport d’ERC, explicitat amb el pacte de legislatura que han signat aquestes dues formacions. ERC està donant suport al govern de les retallades, de la misèria i de la por.
184463_417270448344924_287840937_n.jpg
Felip Puig, fins ara l’encarregat de la repressió del govern, el responsable de les bales de goma, dels ulls rebentats i del comandament dels Mossos d’Esquadra i de les seves SS particulars, la BRIMO, passarà a ser conseller d’Empresa. O sigui que CiU li recompensa els serveis prestats amb la complicitat d’ERC. El mentider patològic -fins i tot en seu parlamentària- continuarà posant la seva minvada intel·ligència al servei del “govern dels millors”.

L’augment de la repressió dels últims anys cap a la ciutadania de ben segur continuarà augmentant amb Ramon Espadaler al capdavant d’Interior. El pou de merda que són els Mossos d’Esquadra continuarà en la mateixa línia, sens dubte, i la repressió generalitzada augmentarà mentre segueixin les retallades i les protestes que les rebutgen.

Des de la CNT d’Olot no cal dir que seguirem la lluita sigui quin sigui el govern de torn i siguem independents o no. Rebutjarem les retallades, l’escanyament de les classes populars, les SICAV, els cossos militars i paramilitars estatals i el desmantellament dels drets adquirits durant dècades. I estarem al costat de la gent digna i honesta, dels emprenyats, dels desposseïts, dels desnonats, dels acomiadats i de tots aquells que som mastegats i escopits pel sistema neoliberal i el capitalisme.

La lluita continuarà i serà més cruenta, perquè els gossos del capital, els llepaculs del sistema, continuaran intentant ofegar-nos i silenciar-nos. Però cada vegada serem més els i les que no tolerarem que se’ns condemni a la misèria, a una vida hipotecada i a un futur sense opcions. Tal i com han demostrat les mobilitzacions d’aquest any 2012 el carrer és nostre, del poble, i no ens el deixarem prendre.


Ocupem el món, autogestionem les nostres vides!
Mira també:
http://www.cntolot.org/felip-puig-ciu-erc/
http://www.facebook.con/cntolot

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Felip Puig, CiU, ERC i el nou govern català
29 des 2012
pues como sea como hasta ahora, dando la iniciativa a la cup, estamos aviados, y ya desde dentro del sindicato apoyar votandolos, apea bajemosnos,
Re: Felip Puig, CiU, ERC i el nou govern català
29 des 2012
A veure campaleó, aporta aquí alguna prova de que un sol sindicat de la CNT ha manifestat el seu recolzament a la CUP.

Com que no podràs (perquè no ha passat), et recomano que "te bajes" tu, del carro. Amb anarcos amics del rumoreig, la salsa rosa i el "ponme otra que esto no tiene arreglo" sí que "estamos aviados".
Re: Felip Puig, CiU, ERC i el nou govern català
30 des 2012
El tal "antipolítica" deu ser un d'aquests que ha vist a la CNT d'Olot convocant conjuntament actes amb gent de la CUP o Arran, i és incapaç de pensar que la CNT d'Olot és prou major d'edat com per continuar essent llibertària i es pot ajuntar amb altre gent sense por de perdre el que li és propi: el fet de ser llibertària.
Són complexos de qui no es creu realment la força dels seus plantejaments anarcos...
Jo em defineixo com anarquista, i n'estic fins al capdemunt dels suposats anarquistes de l'"apartheid" ideològic. En aquest cas, haurien d'estar més preocupats els pro-partits, que igual trobant-se amb gent ferma com els de la CNT a Olot, poden començar a tenir anarcoindepes entre les seves files.
Re: Felip Puig, CiU, ERC i el nou govern català
31 des 2012
Començar a tenir? per favor, si a l'EI n'hi ha forces d'àcrates (i força ben preparats), i clar, amb el sectarisme, la idiotesa i la decadència permanent en la que viuen instalats els suposats llibertaris catalans en general, no m'estranya que els que vulguin fer algo de bo per la transformació social apostin per altres projectes.
Re: Felip Puig, CiU, ERC i el nou govern català
31 des 2012
Tens raó que hi ha molts llibertaris dintre l'EI, però tampoc penso que el sectarisme sigui el que defineix a l'anarquisme català actual com dius tu. És cada cop més residual aquesta actitud més pròpia de la decada dels '90 per sort.
Per altra banda, continues argumentant (com el primer usuari) que hi ha llibertaris acceptant altres mètodes de lluita, però jo crec que si accepten això és de manera transitòria. De pas, dir-te que no crec que CNT Olot vegi el parlamentarisme com una opció vàlida. Mai l'han defensat almenys.
Tornant als anarcos de dintre la EI, les seves finalitats no són les mateixes (en alguns aspectes) que els de la EI que en moltes ocasions no van més enllà que la constitució d'un Estat propi. Cosa que és rebutjable des de l'òptica llibertaria (la creació d'un estat. Altra cosa és la llibertat del poble sota altres estructures socials) i de pas molt simplista en els arguments de fons.
Re: Felip Puig, CiU, ERC i el nou govern català
01 gen 2013
Mira el caballito de troya:

http://www.google.con/imgres?q=david+fernandez+artur+mas&um=1&hl=es&sa=N:&imgrefurl=http://www.laverdad.es/alicante/v/20121223/espana/consulta-cinco-disputas-20121223.html&docid=eANSdAPa9KXcCM&imgurl=http://www.laverdad.es/murcia/prensa/noticias/201212/23/fotos/12487698.jpg&w=300&h=162&ei=OXTjUKetGuSR0QWo7YFA&zoom=1&iact=hc&vpx=471&vpy=281&dur=1007&hovh=129&hovw=240&tx=103&ty=79&sig=102991662865586649582&page=2&tbnh=129&tbnw=238&start=18&ndsp=25&ved=1t:429,r:39,s:0,i:218
Sindicat Terrassa