Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Paco Ibáñez denuncia "deficiència mental" contra Catalunya
27 des 2012
El cantautor demana "oblidar-se de la paraula Espanya"
paco_457.jpg
El cantautor Paco Ibáñez considera "insuportable i injust" el tracte a Catalunya i afegeix que "només és fruit de ments molt seques, molt estretes, és una deficiència mental". "Jo defensaré Catalunya fins després de la meva mort i cridaré per tot arreu Visca Catalunya!", Afirma en una entrevista a El País.

"Tot està mal fet des d'Isabel la Catòlica; des de llavors no s'ha canviat ni una coma. Caldria pensar en estructurar tot d'una altra manera. Per a mi la solució és l'Europa federal i oblidar-se de la paraula Espanya o França o Itàlia. Ja no ets espanyol, ets basc, català, extremeny, bretó... Això faria la gent millor. No podem estar sempre agafats a les faldilles d'Isabel la Catòlica!", afirma.

"No es pot acceptar el que estem vivint, fins i tot a nivell local amb aquest ministre d'educació tan mal educat i fatxenda, amb les bestieses que s'atreveix a dir. Deixa a un poble que parli el seu idioma! Els catalans parlen el seu idioma, com els bascos el seu. Per què es fica amb això? Si ell és un monolingüe no és culpa nostra", conclou.
Mira també:
http://cultura.e-noticies.cat/paco-ibanez-denuncia-deficiencia-mental-contra-catalunya-71410.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Paco Ibáñez denuncia "deficiència mental" contra Catalunya
27 des 2012
Se suposa que un mitja com l'indymedia barcelona no hauria de esser un organ propagandistic monocolor quatribarrat, extraient nomes la part de l'entrevista a un cantant famos pel seu compromis social i rebel on parla de la realitat catalana.
També va afegir que se sent basc per haver nascut a Euskadi. Valencia per que sa mare es original del pais valencia.... i que se sentia ESPAÑOL perque era estimat a tot l'estat i que les nacionalitats son construccions ideologiques
(i que com tal facilment pervertibles...)
Re: Paco Ibáñez denuncia "deficiència mental" contra Catalunya
27 des 2012
Tot això que dius no nega en res l'article. I no sé si saps que vol dir la paraula manipulació, perquè està clar que no en fas un ús correcte. L'article destaca una part concreta (una part de les declaracions) d'una entrevista a una persona, que és el que acostuma a passar a TOTS els articles de digitals, que destaquen allò que creuen.

Pots qüestionar la ideologia del mitjà (e-notícies és força dretà, sionista, etc.) però no dir que "manipula" perquè la manipulació no hi és enlloc.

PS: Si vols pots penjar tota l'entrevista, que serà més enriquidor que fer acusacions que no saps ni que volen dir.
Re: Paco Ibáñez es declara ¡Espanyol! (pero aixo ho amagarem a e-noticies i a l'IMC BCN...)
27 des 2012
zzzzzz
Re: Paco Ibáñez denuncia "deficiència mental" contra Catalunya
27 des 2012
és difícil acusar de manipulació a qui hagi penjat això, quan hi ha l'enllaç a l'entrevista específica de e-notícies.
Ara, si es tracta de frases altisonants tipus "organ propagandistic monocolor quatribarrat", el manipulador cretí té les de guanyar
Re: Paco Ibáñez denuncia "deficiència mental" contra Catalunya
27 des 2012
ui si a penat l'enllaç a e-notícies el temple de la veritat i per això no manipula. e-notícies diu una part de la veritat, no tota i per tant manipula. I no sé què fot merda d'e-notícies a un portal anticapitalista i internacionalista. El pròxim què serà? el racocacalà? UNC?
Re: Paco Ibáñez denuncia "deficiència mental" contra Catalunya
27 des 2012
El següent serà intereconomia, que segurament ja t'agradarà més a tu, oi?.
Re: Paco Ibáñez denuncia "deficiència mental" contra Catalunya
27 des 2012
Una mica de seriositat.

e-noticies és una merda i fot pena que estigui aquí. El simple fet que sigui d'e-noticies ja dona prou informació de la parcialitat de la "noticia".

Ara bé, l'expressió de organ propagandistic monocolor quatribarrat és una hiperbole prou fora de lloc. Com l'altre amb el simplista "intereconomia segurament t'agradarà més".

Una mica més de cap i menys tonteries!
Re: Paco Ibáñez denuncia "deficiència mental" contra Catalunya
28 des 2012
La independència interessa objectivament des d'un prisma progressista. Això de no voler treure el debat al 15m "perquè les banderes divideixen" és com no qüestionar l'ablació de clítoris per no ofendre els subsaharians o no voler qüestionar les curses de braus perquè hi han casposos que els hi mola.
Re: Paco Ibáñez denuncia "deficiència mental" contra Catalunya
29 des 2012
e-noticies és una merda, però aquest no és el tema (a mi la notícia no m'agrada, però aquesta també és la gràcia i la creativitat d'indymedia).
El tema és el comentari despectiu del manipulador cretí q acusa a qui ha penjat l'entrevista de manipular, ja q el Ibañez havia dit més coses en l'entrevista en qüestió. L'argument es desmonta en el moment en q es penja el link de l'entrevista original.
Però les alegres expressions "e-notícies diu una part de la veritat, no tota i per tant manipula" m'alegren el dia. Una frase tan ridícula en tant sentits: no diu la veritat en genreal? no diu la veritat en relació a l'entrevista a l'Ibañez? L'ibañez no diu tota la veritat? qui diu TOTA la veritat?
quina pobresa argumentativa tan total i devastadora. Abans de comentar,fes-t'ho mirar.
Sindicat Terrassa