Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració Alfon LLibertat
25 des 2012
Concentración en solidaritat amb Alfon, detingut el 14N a Madrid i que segueix pres, en la actualitat, en règim FIES.
alfoncartel (1).jpg
alfon libertat.jpg
Des de Rereguarda en Moviment i la Plataforma por la Libertad de Alfon, us convoquem a una

CONCENTRACIÓ el dia 28 de desembre a les 19h

a la Delegació del Govern,

carrer Mallorca, 278, Barcelona

Per exigir la immediata posta en llibertat del company Alfon, detingut el 14N a Madrid

#file_2#

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració Alfon LLibertat
25 des 2012
Tota la solidaritat amb el company Alfon, el volem lliure i a casa amb els seus!

Només un comentari: si l'Alfon es digués Gorka per exemple, i en comptes de a la darrera vaga general estatal l'haguessin detingut a una vaga a Hego Euskal Herria, no sé per què em dóna que no hi hauria cap acte de solidaritat per part de Rereguarda a BCN. Vaja, sí que ho sé: perquè ja va passar, quan un noi a la passada vaga general basca va ser empresonat en preventiva (com l'Alfon) i llavors Rereguarda no va organitzar res en suport.

http://www.eitb.com/es/noticias/economia/detalle/959868/huelga-general--/

Pot semblar casual, anecdòtic, però jo crec que certs sectors sortits de l'entorn del 15-M o succedanis miren molt a plaza del Sol i a Madrid (i ho fan en tant que "ciudad espanyola", no com a capital de la Castilla comunera i resistent precisament), de la mateixa manera que els indepes catalans durant molts anys han mirat molt amb lupa que passava al País Basc més que a altres llocs.

I abans que ningú m'acusi de res, jo no sóc català (bé, m'identifico amb la vostra lluita), sinó castellà.
Re: Concentració Alfon LLibertat
25 des 2012
http://skepticalteacher.files.wordpress.com/2011/05/its_a_conspiracy1.jp
Re: Concentració Alfon LLibertat
25 des 2012
Señor "x", me parece que usted tiene un problema...

De entrada Rereguarda no tiene que convocar nada, y si lo hace ahora, bienvenida sea. No recuerdo que ningún señor "x" convocase nada cuando se produjeron las detenciones en Euzkadi...

Tu comentario es de rizar el rizo, y la solidaridad con Alfon no debe ser menospreciada porque no haya nacido en Catalunya o en Heuskal Herria... En la campaña de Alfon se pide su libertad y la retirada de cargos para todxs lxs detenidxs...

Tranquilo, que nadie te va a "acusar" de catalán o vasco, que parece que para ti, por tu comentario defensivo, debe ser poco menos que un delito.

Si apartas tu atención de eso que estás mirando tan fijamente, te darás cuenta de que no es un mundo, sino tu ombligo...
Re: Concentració Alfon LLibertat
25 des 2012
Si els catalans han mirat cap a EH és només per la simpatia a la lluita armada. Ara s'ha acabat, per això mirem Castella
Re: Concentració Alfon LLibertat
26 des 2012
" Si els catalans han mirat cap a EH és només per la simpatia a la lluita armada. Ara s'ha acabat, per això mirem Castella "

Gran lògica, ja que com tothom sap a Castella hi ha un conflicte armat obert... no ens enganyem, si els catalans (com a gruix del subjecte, més enllà d'idees) mirem Castella per algo no és per admirar-la, sinó amb la visió de l'enemic. No parlo per mi, que considero als castellans d'esquerres companys de lluita, sinó dels "catalans" com a gruix, de la majoria sobiranista, per la qual "bascos bons", "gallecs també prou acceptables ( peperos però que tenen llengua pròpia)" castellans caca.
Re: Concentració Alfon LLibertat
26 des 2012
Yo también soy castellano y no estoy de acuerdo con lo que dices. A ver, si se hace esto es porque desde la Plataforma se ha convocado un día internacional de lucha y mucha gente se ha sumado, cosa que agradecemos profundamente desde Madrid. Si este llamamiento se realizáse desde EuskalHerria es posible que la gente en Barcelona hubiera reaccionado igual. Por desgracia en Madrid hubiéramos salido los de siempre, ya que la izquierda españolista da la espalda a todo lo que venga de allí.
Re: Concentració Alfon LLibertat
26 des 2012
Fora conyes, jo crec que la millor manera de promoure el sentiment castellanista seria creant una guerrilla que es digués Castilla Libre
Re: Concentració Alfon LLibertat
26 des 2012
Rereguarda en Moviment està formada també per independentistes, comunistes, 15M, feministes, alerta solidària, cgt, rescat...

Així que, un cop més, si voleu trolejar us haureu de buscar millors arguments: perquè no es van fer mobilitzacions pel noi que va estar a presó preventiva a EH després del 29M? Molt senzill, perquè aquí ja teniem els nostres propis detinguts en presó preventiva (no cal que expliqui la lògica que hi ha al darrera oi? Si una persona és de Barcelona, el nucli del seu grup de suport, afinitats i llaços estarà aquí i no a Guatemala).

Perquè es fa ara una mobilització, convocada a tot l'Estat per cert, per l'Alfon? Potser perquè aquí no hi va haver presons preventives després de la última vaga o potser perquè a aquest noi li han aplicat el règim FIES, cosa bastant extraordinària, o potser perquè simplement ens surt dels santíssims ovaris fer algo per demostrar solidaritat amb una persona represaliada pel mateix Estat que actualment ens oprimeix a totes.

Prou d'intoxicar amb la vostra puta merda de troll fonamentada en no res.
Re: Concentració Alfon LLibertat
26 des 2012
Fora trolls i endevant amb la solidaritat! No estem soles!
Re: Concentració Alfon LLibertat
27 des 2012
"bb" ja va existir durant la transició un moviment armat anomenat Frente de Liberación de Castilla (FLICAS) que va durar dos telediaris. D'altra banda, "Castilla Libre" era un diari editat a Madrid per la CNT durant la II República.

Historietes a banda, molt d'acord amb el comentari de dalt, prou intoxicar!
Re: Concentració Alfon LLibertat
27 des 2012
a la mierda la vanguardia i a la mierda la reraguarda i el seu moviment
Re: Concentració Alfon LLibertat
27 des 2012
Te has olvidado de mandar a la mierda a El Mundo, El País, El Periódico, ABC, Público, La Razón, AVUI, etc...
Sindicato Sindicat