Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Independents per Mollet s'integra a la CUP
25 des 2012
IxM tindrà vot a l'Assemblea Territorial de la Candidatura d'Unitat Popular al Vallès Oriental
RPremsa.jpg
Independents per Mollet (IxM) forma part des d'aquesta setmana, amb veu i vot, de l'Assemblea Territorial de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) al Vallès Oriental. De fet, el president de la formació molletana, Txus Carrasco, ja va formar part de la llista per Barcelona de la CUP a les eleccions al Parlament.

Txus Carrasco ha assenyalat que “l’encaix és a la vegada una decisió estratègica i un resultat lògic, atesa la sintonia entre dues formacions que entenem que cal sumar per construir alternatives a un sistema que agredeix continuadament els nostres dret socials, laborals i nacionals”.

Per als independents, aquesta decisió “dota IxM d’un referent i una veu a escala nacional i a la CUP d’organització i implantació del seu projecte a nivell molletà”. Carrasco assegura que la nova etapa d'IxM "serà també positiva per a la ciutat”, perquè “possibilitarà traslladar a seu parlamentària el seu treball i les seves propostes i reforçarà l’espai emergent de l’esquerra alternativa, independentista i anticapitalista a la nostra ciutat”.

IxM es va constituir el 2003, com a conseqüència d'una divisió interna a ICV de Mollet. Carrasco ha estat el cap de llista d'IxM a les eleccions municipals des de llavors. El partit no ha obtingut mai representació municipal.
Mira també:
http://www.aravalles.cat/noticia/102038/ixm-sintegra-a-la-cup

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Independents per Mollet s'integra a la CUP
25 des 2012
La CUP està exercint efecte tsunami: s'emporta i tot per allà on passa i construeix un projecte que es va fent molt gran, i de fet són molts els companys d'altres llocs de l'estat (i de fora) que segueixen de prop i volen impulsar quelcom similar a la CUP als seus respectius pobles/nacions.

Endavant amb la Unitat Popular! el capitalisme ha de ser derrotat.
Re: Independents per Mollet s'integra a la CUP
26 des 2012
El capitalisme serà derrotat amb el David al capdevant!

Com ens agrada quan li dona la maneta a Mas.... mmm... que bé! :)

Qué bé que Indymedia serveix per parlar de les bones noticies electorals! :)
Re: Independents per Mollet s'integra a la CUP
26 des 2012
No és una noticia electoral, ni dels parlamentaris ni de res. Senzillament que IxM s'ha sumat a la CUP, que té el mateix valor que si la CNT s'implantés a Salou per exemple o uns altres tinguessin una nou nucli local, sense més.

I deixeu ja el David, sóc el primer en alegrar-me que la CUP estigui al Parlament, però alguns volem fer municipalisme, poble a poble. La ràbia que sentiu alguns per l'èxit de les cup només provoquen més ganes de que avanci en el terreny parlamentari també, més que res per que us foteu. Fracassats.
Re: Independents per Mollet s'integra a la CUP
27 des 2012
Els ciutadans lliures, han triat, i el resultat es el nou govern democratic, i ara toca viure en un mon virtual aillat, i negar i obviar la cruel realitat exterior.Ja tenin govern, govern democratic, i amb la imposicio ideologica com valor absolut, es justifica las destrosses ecologicas i la situacio de miseria humana, i els massmerda ens informaran que la situacio economica de catalunya pasa por munments de crisis, la realitat no importa el que compta es la situacio del capital.

Els ciutadans lliures, han triat, i el resultat es el nou govern democratic, i ara toca viure en un mon virtual aillat, i negar i obviar la cruel realitat exterior.Ja tenin govern, govern democratic, i amb la imposicio ideologica com valor absolut, es justifica las destrosses ecologicas i la situacio de miseria humana, i els massmerda ens informaran que la situacio economica de catalunya pasa por munments de crisis, la realitat no importa el que compta es la situacio del capital.







La denuncia retorica i la indignacio democrata, que s,expressa desde el parlament i a traves dels massmerda, nomes es retorica per manipular la opinio publica, desde les opìnions d,esquerres dels intelectuals amb motivacions espuries. No parlan de de la violencia inherent al sistema democratica, i de les sevas formes mes subtils de cohercio, que son la base de les relacions de domini i explotacio, inclosa la violencia sistematica envers a la societat.
Els problemes, de las balas de goma, les preferents, els apallissaments i torturas dels mossos, la corrupcio dels politics, no pot ser reduides a uns simples actes perversos individuals, de mossos, banquers i politics, i tampoc ho van ser es clar ordenats directament. Son legitimats per l,escabros codi democratic icuan contemplen les fotos dels apallassiments, detencions, humillacios, las estafas i corrupscions en els massmerda, aixo es precissament ua percepcio directa dels valors democratics, del plaer obsce que soste la vida democratica.
Hen assistit a unes eleccios, i despres a la formacio de un govern, veiem el parlament, que es la cara oculta que consisteix en uns rituals seculariitzats obscens i espuries per fomentar la solidaritat dels democrates. En altres paraules, no es simplement que no pugin acavar amb la corrupcio poltica i la repressio sadica policial, no es un fet que te a veura amb las persones, per raos accidentals de la seva historia privada, sense relacio amb la democracia con institucio, cuan van escollir ser politics, policias i periodistes com a professio.
La corrupcio politica, la repressio sadica policial i la manipulacio de la opinio publica son un fenomen que concerneix a la democracia com institucio sociosimbolica. La corrupcio politica, la repressio sadica i la manipulacio de lainformacio son coses que la institucio democratica necesita per tal de reproduirse. El que aixo significa es que el votar a les eleccios es identificarse amb aquest costat secret, que es el contituent clau de la mateixa identitat democrata. I si un denuncia seriosament (nonomes amb retorica con fan els parlamentaris, i desde els massmerda) la corrupcio politica, la repressio sadica policial i la maipulacio informativa, amb aixo s,autoexclueix de la comunitat democratica.
En consecuencia, la resposta a la retincencia de la democracia, a veure mes enlla de casos criminals, i si desde els mitjan democratics no es participa totalment en les investigacions, es perque so complices dels fets. Es desde el parlament democratic, ahon es crea sistematicament les condicions per la supervivencia de aquets tipus de delictes, sense la corrupcio politica, la repressio sadica policial i la manipulacio de la informacio la democracia no podria existir.
Sindicat Terrassa