Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Cataluña Zona Republicana
25 des 2012
Con nosostros quien quiera
Contra nosotros quien pueda
Mira també:
http://www.youtube.com/watch?v=t2zU5XfjZik

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cataluña Zona Republicana
25 des 2012
De veritat, aquestes imatges de 4 arreplegats dels quals més de la meitat són dinosaures no fan cap bé a la vostra causa, la que defensa la espanyolitat de Catalunya canviant-li només el monarca hispà per un president electe. La vostra recepta no soluciona PER RES el conflicte polític d'aquest país.
Re: Cataluña Zona Republicana
25 des 2012
Y a ti la receta te la robó el senyor Mas hace ya algún tiempo....
Por cierto, ya te gustaría llegar a la edad de esas personas y seguir con la cabeza bien alta!
Re: Cataluña Zona Republicana
25 des 2012
4 arreplegats? 108 diputats al parlament autònom. la dreta post-franco quants diputats? 20? qui és la majoria i qui són els i les arreplegades? bona sort


LA REPÚBLICA VENCERÀ!
PER LA REPÚBLICA!
TOT PER LA REPÚBLICA!
Re: Cataluña Zona Republicana
25 des 2012
República és una forma de govern, la que a mi em representa i tal, però la qüestió a debat és QUIN MARC TERRITORIAL. La República Espanyola reconeixia IGUAL el dret a l'autodeterminació que l'actual regne d'Espanya: RES. És més, quan Macià va proclamar la República Catalana com a estat integrant de la federació ibèrica, la naixent República Espanyola va amenaçar que ho ve retirava aquest status o hi hauria guerra.

Per tant, República com a forma de govern i tant, però espanyola mai. I això que hi ha 108 diputats al Parlament per la República Espanyola és de sonat.
Re: Cataluña Zona Republicana
25 des 2012
De fet, el nom oficial i jurídic de la república proclamada per Macià s´anomena Generalitat a partir de l´estatut d´autonomia de 1932.

1939- 2014 PREPAREM-NOS PER A CONSTRUIR UNA REPUBLICANA NOVA DEL SEGLE XXI!

1939-2014 OCUPATS PERÒ MA VENÇUTS!
Re: Cataluña Zona Republicana
25 des 2012
Aspirem a poder-hi, contra el republicanisme, aquells qui estem per a l'emancipació i l'abolició de la dominació, és a dir, per l'autodeterminació dels pobles, i que quedin enrere les lacres de l'Estat i el govern d'un sobre els altres, de la propietat privada dels béns que mai s'haurien d'haver deixat de compartir i del tots contra tots, que és el projecte social de les elits.

Algunes persones portem un món als nostres cors i lluitarem per ell.
Sindicato Sindicat