Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
24 des 2012
Per a quan una a Barcelona? L'organitzem?
Ens hi posem companyes?
8299197770_ef69df46a1_z.jpg
8298182529_dc1a32ecbb_b.jpg
8299218354_65717733ac_b.jpg
El 22 de desembre de 2012 unes 600 persones es manifestaren a Mannheim tot i la pluja i la massiva presència policial, denunciant el capitalisme i la crisi actual. Un cop més, hi hagueren petits enfrontaments amb la policia.

Previament, l'autocar del grup anarquista de Freiburg que acudia a la manifestació va ser registrat per la policia.
Mira també:
http://www.flickr.com/photos/agfreiburg/sets/72157632314772109/with/8299218354/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
24 des 2012
per quan una manifestació anarquista a barcelona?
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
24 des 2012
no pot costar molt, jo ara no estic en cap assemblea així que si entro i dic a la primera que vull una manifestació llibertària em pendran per secreta, però crec sincerament que es fa necessària exposar ja una posició anarquista respecte a la situació actual: vam estar presents al 15m, em participat en les vagues (mai en bloc propi diferenciat), etc. però continua sense haver-hi una resposta desde l'àmbit totalment anarquista (no conto a CNT i CGT ja que aquestes davant la crisi opten per discursos i propostes reformistes). endavant!
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
24 des 2012
Una manifestació per a fer k?

Per ser 4 gats no val la pena, més val seguir treballant en espais unitaris mentres no hi hagi moviment, no ens enganyem a Barcelona i a Catalunya no hi ha un moviment anarquista com a tal! és penós!
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
24 des 2012
Millor ser quatre gats que continuar fent seguidisme, tot i així, dubto que fossim 4 gats. Si es monta bé i amb temps, ens podem emportar una bona sorpresa.

Potser el moviment no hi és perque no el veiem: és poc indicatiu però el 14N jo vaig veure un bon grapat de joves cantant A las barricadas als carrerons del Born, i tot i ser sol unes poques desenes aquella és gent que generalment no està en cap col·lectiu i que no troba el seu lloc.

Per què no esn trobem totes d'una vegada per totes? Una manifestació seria un bon punt d'arrencada.
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
24 des 2012
Com que no hi ha anarquistes a barcelona?

barcelona necessita una manifestació anarquista ja!, i això de que seríem 4 gats és mentida, es pot organitzar perfectament, fins i tot ens portaríem alguna sorpresa, en atenes es va fer una manifestació anarquista i van ser 2.000 persones a la primera i la segona ultima manifestació anarquista van ser 7.000 persones

el que passa és que en cap manifestació, com l'1 de maig o vagues general, mai s'organitza cap bloc anarquista, alguns se sumen a CNT, altres a CGT i altres anarquistes perduts per tota la manifestació ...

Si és molt fàcil fer-ho, només cal agafar una pancarta i escriure BLOC ANARQUISTA i tots els ANARQUISTES ens posarem darrere

si ho van fer fins i tot a gran canarias a l'última vaga general, és impossible que no és pugui fer a barcelona si us plau..

http://www.youtube.com/watch?v=UfS8j9MM14M

com que per a què hem de fer una manifestació?
doncs cal fer encara que sigui només per fer acte de presència i deixar les coses clares i dir què és el que volem, per què han fet una manifestació aquests anarquistes alemanys de les fotos? doncs això
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
25 des 2012
Bueno! Jo no crec que sigui tant fàcil, però possible si. Pels que diuen que és penòs. Si això és així és culpa de totes. Alguns cops ja s'havia fet lo de convocar un bloc negre en manifestacions i al no fer-se prou bé no hi havia massa gent.
Convocar una mani?? Ja està convocada. El 31 de desembre hi han les marxes anticarceràries, mani majoritàriament llibertària.
Lo de Manheim, sense saber massa pel que diu l'article havien parat un autobus de Frieuburg, o sigui que deu ser una mani en que va gent de tot Alemanya, per tant, no em sembla comparable amb les manis que muntem per aquí.
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
25 des 2012
Bé, si s'organitza bé amb temps i se li dóna una bona difusió estic segur que molta gent vindria de fora de Barcelona per tal manifestació.
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
25 des 2012
El que es vol es pren, no es demana. Demanar als dirigents? mai. La millor manera de donar-se a conèixer és mostrant alternatives de vida.
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
25 des 2012
A més si la CNT hi participés ens diríeu que volem dominar el moviment llibertari i blablabla. Reformistes diu, com si la CNT fos un bloc monolític que tothom pensés igual. Cada sindicat és diferent i potser algun dels anarquistes que han estat colze a colze amb vosaltres està afiliat a la CNT.
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
26 des 2012
Des de l'anarco-independentisme es donaria plé suport a la iniciativa.

Crec k en els moments k viu aquest país cal donar una visió llibertària des d'un punt de vist català.

El fet nacional nacional tb ha de rebre alternatives des de l'anarquisme.

Visca la Terra Lliure!
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
26 des 2012
des de el anti-nacionalisme tambe es veuria be que es dones una visio llibertaria que rebutges els maleits nacionalismes de fan mes nosa que servei, i marejan la perdiu fent-li la feina al sistema capitalista i als seus criats parlamentaris. Les patries de qualsevol mena son un parany burges. Incloses la catalana i per suposat la espanyola...
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
26 des 2012
Ya están los de negres templastes con su murga nacional.El fet nacional es una patraña y un mito engañabobos.
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
26 des 2012
Des de el cristianisme llibertari es també donaria suport a la iniciativa.

Creiem també que en els moments que vivim cal donar una visió llibertària des d'un punt de vist cristià.
El Amor en Jesus també ha de rebre alternatives des de l'anarquisme.

Aleluia, Deu es amb tots nosaltres!
Re: Manifestació anarquista a Mannheim, Alemanya
27 des 2012
El del cristianisme llibertari ha sigut bo.

Ara en serio,
Entenc que quan es parla d'una convocatoria distanciada de la de CGT i CNT i es diu lu de plantejaments reformistes és perq com a sindicat el teu discurs ha de ser de sindicat. La CNT és una organització anarquista, però com a sindicat el seu discurs ha de ser dintre de millorar les condicions laborals. Això no vol dir que la gent que la conforma i la mateixa organització no estigui per aconseguir l'anarquia. Però ara mateix, que CNT convoqui una manifestació per la "revolució social" no és massa lògic. Si hi ha una manifestació anarquista té lògica que l'hi doni suport.

En quant a negres tempestes. A mi no m'acaben d'agradar massa els seus comunicats ja que els trobo massa nacionalistes. Però això no treu que hi hagi un problema d'imposició cultural des d'Espanya. Negres tempestes no em sembla que pretengui imposar una altra cultura, sino que decideix que s'ha de defensar el que consideren cultura catalana. Per tant, formen una lliure associació en defensa de la cultura catalana. Si no voleu no heu de formar-ne part, però deixeu-los fer. I és cert que cal dir clarament que davant el centralisme i la imposició culturals de l'estat espanyol la solució no és la creació d'un nou estat sino la destrucció d'aquest estat centralitzador i impositiu.

Quina és la solució a la crisi?
Quina és la solució al centralisme espanyol?

Sense cap dubte, L'ANARQUIA!
Sindicato Sindicat