Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat Marxa de Torxes 2012 (Per Nadal les volem a Casa )
21 des 2012
Us enviem el comunicat per les marxes de torxes d'enguany pel que el pogueu utilitzar-lo i ferne difusió corres ponent. Volem comunciar-vos que dues companyes han sigut citades pel ia 23 de gener a les 12 del migdia a la ciutat judicial per declarar per sortir amb les fotos de les preses durant l'acte de l'esquerra inependentista durant l'acte polític de l'esquerra independentista al passeig del born a l'11 de setembre passat durant la diada.
rescat petit.jpg
VOLEN CRIMINLAITZAR LA SOLIDARITAT

SOLIARITAT AMB ELS SOLIDARIS !


VOLEN CRIMINALITZAR LA SOLIDARITAT!!!!!!!

Dos companys han estat citats a la Ciutat de la Justícia. El seu delicte???? El seu delicte és el de ser solidaris.
El passat 11 de setembre, la manifestació de l’Esquerra Independentista va acabar al Fossar. Allà, després dels parlaments, van pujar en Ferran Blasi i el Gregori Saavedra, de la colla bastonera de Gràcia Cop a Cop, i ho van fer portant les fotos de les nostres preses polítiques catalanes, La Marina i la Lola, perquè un any més, una Diada més, i malgrat els discursos de la social-democràcia, aquí, als Països Catalans encara hi ha persones a les presons per causes de consciència i rebel•lió. I un any més, encara hi ha més gent que no volem oblidar-les, a milers de kilòmetres de casa, ostatges d’uns estats cruels. Des de RESCAT volem agraïr, un altre vegada, a totes les persones i a tos els col•lectius que amb la seva implicació i la seva constància tornen a demostrar que malgrat tot, la flama de la solidaritat continua encesa. Malgrat les amenaces, malgrat la repressió, i malgrat la por. Perquè ser solidàries significa compartir, perquè ser solidaris sempre és un acte social i polític, i perquè ser solidaris i solidàries significa saber que els fets i la realitat poden ser diferents, que els volem i els podrem transformar.
Volen instaurar-nos en el règim del temor, de l’alarma i l’ensurt, del sobresalt i el desassossec, volen q visquem les nostres vides covardment, però el seu temps s’està acabant i nosaltres ja fa molt q van perdre la por, i és per això, precisament, que ens tornen a colpejar, per escarmentar-nos, perquè la societat aprengui quines són les conseqüències de ser solidaris i de mirar-li als ulls a la béstia, cara a cara.

ENS VOLEN CRIMINALITZAR I NOSALTRES TORNEM A CRIDAR SOLIDARITAT AMB ELS SOLIDARIS!!!!! PERQUÈ NO ESTEU NI ESTAREU MAI SOLS NI SOLES, I PERQUÈ US VOLEM LLIURES EN UNA TERRA LLIURE!!!!


Rescat ( Col•lectiu de suport a les preses polítiques catalanes )

Amnistiarescat.cat

Dimecres 23 de gener Concentració Solidària a les 11.30 a la Ciutat de la Justícia !

La nostra millor arma, la Solidaritat !

This work is in the public domain

Comentaris

Coherència?
21 des 2012Error 2.0


I el comunicat d'Endavant?
Sindicat Terrassa